christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: Bordspelling Putten

Gewoon bijzonder

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 17-11-2014 16:13
Op aanraden van een vriendin schrijft Femmy zich in op Funky Fish. Vanaf het begin is ze vooral vaak te vinden in de chatroom. “Kletsen met mensen over de meest zinnige en onzinnige dingen is één van mijn grootste hobby’s en daar was de chat natuurlijk de ideale plek voor.”

Na verloop van tijd heeft Femmy dates met verschillende jongens, maar die lopen stuk voor stuk op teleurstellingen uit. “De ene keer omdat we na een paar uur compleet uitgekletst waren en de andere keer omdat de jongen in kwestie over mijn grenzen ging. Na die laatst ervaring wiste ik mijn akte en besloot het hele verhaal van relaties tot nader order los te laten.” Als Femmy eind 2013 besluit te stoppen met haar opleiding voor onderwijsassistent en zich wat zit te vervelen op haar studentenkamertje, duikt ze toch weer de Funky chatroom in. “Maar deze keer sprak ik met mezelf af dat ik alleen op zoek zou gaan naar vriendschap en niks meer zou doen met relaties.”

Op een avond komt Femmy in het Funky aquarium Remco tegen. “Op de één of andere onverklaarbare manier bleek hij mij heel goed door te hebben. We raakten aan de praat en langzaam vielen alle andere visjes in het aqua stil.” Meelezende visjes sporen Femmy aan om actie te ondernemen richting Remco. “Maar ik herinnerde mezelf aan mijn afspraak en huldigde het standpunt dat de man initiatief moet nemen.”

Als blijkt dat Remco niet in beweging komt, begint een vriendin van Femmy hem wat hints te geven. “Wisten wij veel dat Remco nogal eigenwijs is en zich niet zomaar door anderen laat commanderen….” Toch wel wat ongeduldig stuurt Femmy een flesje met de vraag of Remco misschien ook met haar wilde appen of mailen, zodat ze niet met z’n tweeën de hele chat aan de gang houden. Urenlange app-sessies zijn het gevolg.

Een paar weken later spreken Femmy en Remco voor het eerst samen af. Na de eerste wat lichtelijk ongemakkelijke minuten, hebben ze een erg gezellige dag samen. “We hebben heel veel gepraat en na het museum zijn we nog naar de hei geweest. Remco ging zelfs de uitdaging aan om bij ons thuis te komen eten. ’s Avonds zaten we dicht tegen elkaar aan een filmpje te kijken.”

Anderhalve week daarna volgt de tweede date die eveneens van ’s ochtends tot ’s avonds laat duurt. De derde keer spreken Femmy en Remco af op zondag. “Remco ging met mij mee naar de kerk en daar begon de uitdaging. We hadden immers officieel nog niks met elkaar en behoefte aan al te meelevende gemeenteleden hadden we ook niet. Vooral ik vond het erg lastig om niet te duidelijk te laten merken hoe leuk ik Remco eigenlijk vond. Daarom besloten we die avond dat we het toch maar samen gingen proberen.”

Inmiddels zijn Femmy en Remco ruim acht maanden samen. “We houden nog steeds heel veel van elkaar. Wat mij zo in Remco aanspreekt is dat hij mij heel goed doorheeft en dat ik me voor hem niet anders hoef voor te doen dan ik ben. Ik kom nogal wat uitdagingen tegen in het leven en desondanks blijft Remco bij mij. Dat klinkt misschien logisch maar ik kan het soms maar half bevatten. Als je aan Remco zou vragen wat hem zo aantrekt in mij, zal hij waarschijnlijk uitkomen bij onze ‘kreet’: “Het is gewoon bijzonder en bijzonder gewoon.” Andere mensen kunnen daar misschien niet zoveel mee, maar voor ons geeft het weer waarom we zo goed bij elkaar passen, en we ons zo vertrouwd voelen bij elkaar.”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Daten met een dj Funky Fish ©
Het kan mooi uitpakken
Twee keer succes op Funky? Funky Fish ©
Kan geen betrouwbare jongen zijn
Reacties: 0