christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Dagmar en Roland

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 17:10
Toen Roland zich op FunkyFish.nl inschreef, dekte hij zich alvast in en zette hij in zijn profiel dat vrouwen zijn beroep, ICT, meestal niet zo interessant vinden. Maar Dagmar werkt ook in de ICT en ze zag meteen een mooie aanleiding om hem een berichtje te sturen: “In mijn flesje stond dat hij niet alle vrouwen over één kam moest scheren wat ICT betreft.”

Roland: “Van dat eerste berichtje kreeg ik een glimlach op mijn gezicht: een mooie, leuke vrouw die in de ICT werkt!” Ook haar foto viel Roland meteen op. “Ik kreeg direct zin om wat terug te sturen! Ik dacht, wow, wat is ze mooi!”

In de daaropvolgende mails leren Roland en Dagmar elkaar beter kennen. “En na een week trok ik de stoute schoenen aan,” vertelt Roland. “Ik vroeg haar of ze iets mee wilde gaan drinken.” Dagmar was van tevoren best wel gespannen, maar het viel allemaal heel erg mee. Ze bleven vier uur lang zitten praten, totdat de kroeg dicht ging. Maar het was nog niet aan.

Wijze moeder

“We spraken regelmatig af om te gaan eten of een filmpje te kijken,” zegt Roland. Dagmar: “Maar ondanks dat het heel gezellig was, was ik niet verliefd. Ik twijfelde heel erg, totdat mijn moeder zei dat iedereen tegenwoordig maar dacht dat je meteen verliefd moest zijn door tv-programma’s als Boer zoekt vrouw. Daar moest ik om lachen, maar ze had wel gelijk.”

Na anderhalve maand was het zover, het was officieel aan. De echte verliefdheid kwam vanaf toen steeds meer en is tot op heden niet meer weg gegaan.
Tijdens een weekendje Noordwijkerhout waren Roland en Dagmar op het strand. “Roland wilde maar telkens verder weg van andere mensen, dat vond ik opvallend!” En op een rustige plek ging Roland op zijn knieën en vroeg Dagmar ten huwelijk. “Hij had een prachtige ring uitgezocht en een fles bubbels meegenomen. Ik heb natuurlijk ja gezegd!”

Neefjes

Dagmar vertelt: “Het is heerlijk om samen te zijn en we zijn soms nog steeds zo verliefd als maar kan. We hebben net een geweldige, lange huwelijksreis gehad door Australië en Nieuw-Zeeland en nog krijgen we er geen genoeg van om continu samen te zijn.” Het verleden van Dagmar en Roland komt aardig overeen, ze hebben een aantal connecties. “Ik heb vroeger wel eens op zijn neefjes gepast,” zegt Dagmar. “Het lijkt er op dat ik Roland toch een keer moest ontmoeten. Het voelt alsof het zo heeft moeten zijn.”

“In de tijd dat ik met Dagmar aan het mailen en daten was, had ik samen met een vriend het plan te emigreren naar Spanje,” vertelt Roland. “We hadden cursussen Spaans gevolgd, bezochten emigratiedagen, waren daar op zoek naar werk. Een relatie was dus helemaal niet handig, maar toch bleef ik mailen. Ik denk dat God daarvoor gezorgd heeft, want ik ben nu echt de gelukkigste man ter wereld!”

23 september 2011 was hun grote dag. Het stel trouwde in de Chinese tuin van de Hortus Haren. “Mijn moeder heeft mijn trouwjurk zelf gemaakt en Roland zag er ook geweldig uit. En op de taart hadden we een geweldig bruidspaartje. We zagen hem bij de bakker en vonden hem wel toepasselijk omdat ik Roland toch maar uit de vijver van FunkyFish.nl heb gevist!”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Marleen en Jack  Copyright unknown ©
Succesverhaal - Marleen en Jack
Succesverhaal – Mirjam en Maarten Copyright unknown ©
Succesverhaal – Mirjam en Maarten
Succesverhaal - Janneke en Ale-Wim Copyright unknown ©
Succesverhaal - Janneke en Ale-Wim
Reacties (1)
  • Aaaah wat kan de liefde mooi zijn smiley

    Blijf van elkaar genieten!
    Blauwtje | 02-02-2012 | 16:24 | NL