christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Mirjam en Anja

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 15:21

Mirjam:

"In 2009 ben ik mee geweest met het eerste Ardennen weekend van Funky Fish, wat ik een zeer geslaagd weekend vond. Toen er een jaar later om reisleiders werd gevraagd, dacht ik bij mezelf: dat lijkt me leuk! Vervolgens heb ik me opgegeven. Met mijn ervaring van het weekend van een jaar geleden en mijn ervaring in het groepswerk vond ik mezelf een geschikte kandidaat. En dat vond Funky Fish ook!
Ik hoorde dat er nog iemand zich had opgegeven voor het weekend in mei. Ze zou mee gaan om te kijken hoe ze het zou vinden en eventueel het oktober weekend gaan draaien. Ik weet dat ik toen nog dacht: Mmm zou het niet te veel zijn met zijn tweeën en hoe zou het dan gaan?"

Anja:

"Op de site van Funky Fish zag ik dat er gezocht werd naar reisleiders voor het Ardennen weekend. De oproep sprak me erg aan, aangezien ik al een aantal keer in de Ardennen was geweest voor survival en ik enige ervaring had met het leiden van groepen. Na een gesprek met Chieffunk kwam naar voren dat er voor het weekend in mei al een reisleidster was aangesteld, maar dat ik wel mee kon om te kijken. Misschien dat ik al kon helpen waar nodig en zo goed voorbereid de reis in oktober kon gaan leiden. Ik dacht: ok, ik ga wel mee. Maar het feit dat er geen duidelijke rol voor me was weggelegd, vond ik lastig. Ik ben iemand die het prettig vind om te weten wat er van me wordt verwacht. Als dat een beetje vaag is, geeft me dat een onrustig gevoel. Ik stond dan ook niet direct te springen van enthousiasme, maar ik dacht: ok Anja, just go with te flow. We zien het wel."

Mirjam:

"De vrijdagavond van het weekend kwam ik later aan dan gepland. We hadden aardig wat file gehad en het regende onderweg. Het was al een uur of acht. Toen ik binnenstapte zag ik dat er best al wat mensen waren. Ik stelde me aan Anja voor en kort daarna kreeg ik telefoon, er bleken wat deelnemers de weg niet te kunnen vinden."

Anja:

"Vanaf dat moment gingen we als een speer. Hup, meteen de auto in opzoek naar de mensen die de weg kwijt waren en geen tomtom hadden. We hadden meteen een klik en hadden dikke lol in de auto. Het weekend liep verder gesmeerd.
Het blijk dat we een super goeie aanvulling op elkaar zijn. Als ik iets vergeet, denkt zij er aan, en andersom. We overleggen altijd alles, dat loopt zo goed! Na ons eerste weekend samen hebben we het voorstel gedaan dat we elk Ardennenweekend samen willen leiden. Het is elk weekend weer een uitdaging voor ons om alles goed te laten lopen en alle mensen op hun gemak te laten voelen."

Mirjam en Anja: "De Herberg de Rivage is super gastvrij en warm. Het is mooi om te zien, hoe in zo’n kort weekend contacten worden gelegd, mooie gesprekken worden gevoerd over het leven en geloof, en er veel wordt gelachen. Mirjam zorg altijd voor een leuke Bijbelstudie en een soort van korte dienst op de zondagochtend en Anja kiest de dagopening en sluiting uit. Wij vinden het allebei heel waardevol dat we dit samen mogen doen. We zien onze ontmoeting als een vette knipoog van God en wij weten dat Hij ons pad daar heeft laten kruizen. Hij weet precies wat wij nodig hebben in de begeleiding van het Ardennen outdoorweekend! Nu hebben we een hele mooie vriendschap dankzij Hem!"

Heb jij ook dankzij Funky Fish nieuwe vrienden gemaakt of een relatie gevonden? Laat het ons weten!
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Paula en Eddy Eddy&Paula ©
Succesverhaal - Paula en Eddy
Succesverhaal – Nelianne en Frank Frank&Nelianne ©
Succesverhaal – Nelianne en Frank
Succesverhaal - Liezz en Meertje Liesbeth&Meertje ©
Succesverhaal - Liezz en Meertje
Reacties (1)
  • Wow wat super! smiley
    Blauwtje | 24-08-2011 | 11:46 | NL