christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Annemarie en David

Succesverhaal door , , Reacties: 3, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:52
Als David in oktober 2009 in één van de scholen op Funky Fish een glimp opvangt van Annemarie is hij meteen nieuwsgierig. Hij bekijkt haar profiel en stuurt haar een flesje met de tekst: “Wat wil je drinken?” Annemarie reageert, zoals ze altijd doet als ze een flesje krijgt. Al snel volgen er meer flesjes en uitgebreide chatgesprekken. Een week later stelt David voor om af te daten.

>Erg geslaagd

Annemarie woont vlakbij Hoogeveen. David in de buurt van IJmuiden. Ze spreken af in de omgeving van Zwolle. Daar maken ze een boswandeling. Daarna rijden ze naar Zwolle om een hapje te gaan eten. Omdat ze het allebei een wel erg gezellige avond vinden en ze na het eten nog niet naar huis willen, gaan ze op zoek naar een poolcentrum. Omdat ze die in Zwolle niet kunnen vinden, rijden ze naar Ommen. Na een uurtje poolen blijkt het al best laat te zijn en hoog tijd om naar huis te gaan. Allebei vinden ze het een erg geslaagd afspraakje.

Nog een date

De dag na hun eerste date spreken David en Annemarie elkaar weer via de chat. David is vrachtwagenchauffeur en Annemarie wil graag een keer met hem mee op één van zijn ritten. Zo gezegd, zo gedaan. Een halve dag rijden ze samen rond in de vrachtwagen. Ook op deze tweede date hebben ze het weer erg gezellig samen. Een derde date kan niet uitblijven.

Te leuk

Begin november zien David en Annemarie elkaar opnieuw. Na een wandeling door de duinen bij IJmuiden vraagt David aan Annemarie of ze een relatie met hem wil. Annemarie heeft het gevoel dat ze daar nog niet echt aan toe is. Ze antwoordt dat ze het nog niet weet. Als ze terugrijden naar de plek waar Annemarie haar auto heeft geparkeerd, praten ze nog even verder. Annemarie beseft dat ze David te leuk vindt om te laten gaan. Een relatie met hem wil ze toch wel.

Zin en onzin

Annemarie: “Vanaf het begin van onze relatie kunnen we onszelf zijn bij elkaar. Verder praten we veel, over zinnige en onzinnige dingen. We bellen elkaar minimaal twee keer per dag om de dag met elkaar door te spreken. Dit omdat we elkaar alleen in het weekend zien.“

Geluk bij een ongeluk

Annemarie: “In februari 2010 moest Davids vader aan zijn hart worden geopereerd in het OLVG in Amsterdam. Na bijna twee weken werd hij overgebracht naar het ziekenhuis in Haarlem. Op 13 februari ging ik bij David op bezoek. Hij was zo blij dat zijn vader in de buurt was, dat we meteen in zijn auto sprongen om op ziekenbezoek te gaan. Die rit pakte nogal anders uit dan verwacht. Door een voorrangsfout van iemand anders klapten we met 60 kilometer per uur vol op een andere auto. Gelukkig zijn we er goed vanaf gekomen. Maar door al het regelwerk eromheen heeft dit ongeluk ons echt onwijs dichtbij elkaar gebracht. We wisten toen dat we voor elkaar bestemd waren.”

Hartjeschocolaatjes

Op 29 januari 2011 vraagt David ’s avonds aan Annemarie of ze met hem mee naar buiten gaat. Hij heeft een verrassing voor haar. Nietsvermoedend gaat Annemarie met hem mee. Buitengekomen haalt David een doos hartjeschocolaatjes tevoorschijn. Annemarie heeft niks in de gaten tot David haar de vraag stelt of ze met hem wil trouwen. Haar antwoord is ja. In maart 2011 hebben David en Annemarie een verlovingsfeest gehouden voor familie en vrienden. In juni 2013 willen ze gaan trouwen.

Ware liefde

Annemarie: “Wat we nog kwijt willen aan alle andere visjes hier: ga vooral niet op zoek naar die ene leuke vis, want dan vind je hem of haar waarschijnlijk niet. Zwem eens rond in het aquarium of bekijk een aantal profielen en stuur een flesje naar iemand die je interesse wekt. Het is mogelijk om hier je ware liefde te vinden, maar het kan ook zijn dat jouw ware ergens anders rondzwemt.”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Rian en Johan Rian&Johan ©
Succesverhaal - Rian en Johan
Succesverhaal - Naomi en Quirien Quirien&Naomi ©
Succesverhaal - Naomi en Quirien
Succesverhaal - Fernanda en Ynze Fernanda&Ynze ©
Succesverhaal - Fernanda en Ynze
Reacties (3)
  • trouwen in 2013 of 2012? In ieder geval, van harte gefeliciteerd!
    Marjolein | 30-06-2011 | 18:08 | NL
  • Wat een goed advies, Annemarie! smiley

    Veul plezier met elkaar en succes met de voorbereiding van de grote dag!
    Blauwtje | 29-06-2011 | 16:06 | NL
  • Anders lees ik nu pas dat David ook iemand heeft leren kennen via Funky Fish. Zal hem eens bij de kerk aan z'n jasje trekken smiley
    Erik | 29-06-2011 | 14:49 | NL