christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Janny en Jermain

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:17
Jermain staat al een tijdje ingeschreven op FunkyFish.nl, maar heeft al jaren geen gebruik meer gemaakt van de christelijke datingsite. Zijn hoop op liefde is vervlogen. Totdat hij op een koude zondagavond in februari 2010 besluit om weer een kijkje te nemen op FunkyFish.nl en de visakte van Janny ontdekt.

Superleuk

Zij: Ik stond een aantal maanden ingeschreven op Funky Fish, met in mijn achterhoofd dat zo'n succesverhaal op de homepage niet 1,2,3 op mijn pad zou komen. Tot februari vorig jaar. Ik kreeg een bericht van ene Jermain. Nieuwsgierig bekeek ik zijn profiel. De beschrijving van zijn karakter en persoon trok mij erg aan. Ik stuurde hem een flesje terug en zo ontstond een superleuk mailcontact!

Hij: Haar profielschets sprak mij ontzettend aan. Janny wist namelijk op een poëtische manier zichzelf te beschrijven. Normaalgesproken word ik helemaal niet zo snel verliefd, maar alleen al het lezen van haar profiel zorgde voor grote vlinders in mijn buik. En dan haar foto...Wow! Haar foto deed de kleurige site van Funky Fish verbleken!

Verlangen naar een date

Zij: Mijn hart ging "lichtelijk" sneller kloppen als ik een mailtje kreeg van Jermain. Ik ging dan...
Wil je het hele artikel lezen? Klik dan hier om in te loggen.
LEES OOK
Succesverhaal - Rebekka en Robert Copyright unknown ©
Succesverhaal - Rebekka en Robert
Succesverhaal - Grietje en Andreas Grietje ©
Succesverhaal - Grietje en Andreas
Succesverhaal - Bea en Wim, deel 2 Bea ©
Succesverhaal - Bea en Wim, deel 2