christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Sam en Elmer

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 13:42
Hoe een Engelse een Nederlander aan de haak slaat? Dat weten Sam en Elmer. Hun verhaal begint in 2009, als een Nederlands meisje genaamd Jolinde naar Engeland komt om te gaan werken als au pair bij vrienden van Sam. Jolinde en Sam worden vriendinnen. Als Jolinde teruggaat naar Nederland houden ze contact.

Later in datzelfde jaar trouwt de zus van Sam. Ze verhuist samen met haar man vanuit Engeland naar Den Haag. In februari 2010 bezoekt Sam hen voor het eerst. Nederland bevalt haar zo goed dat ze in april nog een keer gaat en Jolinde opzoekt.

Sam is 31 en single. Ze heeft al heel veel Engelse, christelijke datingsites geprobeerd. Daarom leek het Jolinde leuk om haar in te schrijven op een Nederlandse site. Jolinde maakt een profiel aan voor Sam op FunkyFish.nl, in de hoop dat het ervoor zou zorgen dat Sam vaker naar Nederland komt. En dat gebeurt!

Sam: “Na een stuk of honderd profielen te hebben bekeken op FunkyFish.nl vond ik het profiel van Elmer, en ik dacht: 'God, met zo'n man zou ik heel graag trouwen.' Ik stuurde Elmer een berichtje. Helaas reageerde hij daar pas op 16 april op, toen ik alweer terug was in Engeland. Zes lange weken van mailen, sms'en en bellen volgden, voordat ik weer naar Nederland kon.

Elmer bleek maar vijftien minuten bij mijn zus in Den Haag vandaan te wonen. We ontmoetten elkaar uiteindelijk op 3 juni. Hij haalde me op bij m'n zus en we gingen wat drinken in een café aan het Plein. Nadat we twee uur non-stop met elkaar gepraat hadden, was wel duidelijk dat we elkaar heel erg leuk vonden. De eerste zoen kwam bij het afscheid. 's Avonds zag ik Elmer weer toen hij een akoestisch optreden had in Scheveningen. Hij stelde me voor aan zijn twee zussen en vader. Die avond waren we volgens mij allebei behoorlijk ondersteboven van onze waanzinnige, eerste ontmoeting.

Drie dagen daarna moest ik alweer terug naar Engeland. Het afscheid was heel emotioneel. Pas op 6 juli zagen we elkaar weer. Het voelde als een ongelooflijk lange maand. We hadden een paar hele emotionele Skype-sessies en konden bijna niet wachten om elkaar weer te zien. Ondertussen had ik mijn baan en de huur van mijn appartement opgezegd. Ik was van plan om tot het einde van de zomer bij mijn zus in Den Haag in te trekken, om te kijken hoe het verder zou gaan met mijn relatie met Elmer.

Inmiddels is het begin november. Elmer en ik zijn nauwelijks van elkaar gescheiden geweest sinds juli. We zien elkaar vrijwel dagelijks. Ik wil graag permanent in Nederland blijven. Op dit moment ben ik op zoek naar werk. Ik blijf zolang bij mijn zus wonen, totdat Elmer en ik gaan samenwonen, na onze bruiloft ergens in 2011.

We geloven allebei dat we onze wederhelft hebben gevonden en dat we voor elkaar gemaakt zijn. Dit is echt een zegen van God. We zijn Hem enorm dankbaar, omdat we elkaar zonder Zijn plan nooit hadden ontmoet. Onze God is geweldig."

Heb jij ook een succesverhaal? Laat het ons weten en ontvang een maand als Goudvis kado!
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Corine & Sebastiaan Corine&Sebastiaan ©
Succesverhaal - Corine & Sebastiaan
Succesverhaal - Jannie & Berend Jannie ©
Succesverhaal - Jannie & Berend
Succesverhaal - Astrid & Wouter Astrid ©
Succesverhaal - Astrid & Wouter