christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Jannie & Berend

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:13
Dagelijks ontmoeten talloze mensen elkaar op FunkyFish.nl. Uit die contacten ontstaan relaties, huwelijken en vele nieuwe vriendschappen. Jannie stuurde ons een brief over een wel heel bijzondere ontmoeting...

“Het was 3 augustus 2007 toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. Er was die avond een Funky Fish meeting georganiseerd in Groningen. We hadden allebei, bleek achteraf, geen zin om daar naartoe te gaan. Toch gingen we, en daar ben ik de Heer nog steeds erg dankbaar voor!

We raakten al gauw in gesprek. Omdat mijn verjaardag pas op een fiasco was uitgelopen, moest ik een heel verhaal kwijt en kreeg hij meteen een lading zooi over zich heen. Al gauw kwam ik erachter dat hij psychologie studeerde. Dat onderwerp bleek ons allebei heel erg te interesseren. Voor we het wisten zaten we hevig te discussiëren, op het terras. Daarna hebben we lekker staan dansen. Het werd een prachtige avond. De klik was er meteen. We waren niet bij elkaar weg te slaan.

We hebben het contact onder andere via FunkyFish.nl onderhouden: idioterie in onze gastenboeken, flesjes heen en weer. Uiteraard verzamelden we ook torenhoge telefoonrekeningen. Al gauw stond hij bij mij op de stoep. We bleken allebei knettergek te zijn. Spontaan en altijd in voor een geintje. Hilarische momenten hebben we beleefd, waar we nog altijd met veel plezier op terug kijken.

Maar ook hebben we samen veel ellende doorstaan. Ik bleek ziek te zijn, hij kwam niet door zijn studie en ga zo maar door. Onze vriendschap stond meerdere malen op knappen, maar we konden altijd bij elkaar terecht. Van een echte ruzie is nooit sprake geweest, ondanks alles wat er is gebeurd.

Al gauw besefte ik dat deze vriendschap wel erg bijzonder en waardevol is. Ik ben namelijk een moeilijk persoon om mee om te gaan, mede door mijn ziektebeeld. Iemand die met mij in zee gaat, kan hevige stormen verwachten. Maar hij doorstond en doorstaat ze stuk voor stuk. Nooit heeft hij de moed opgegeven. Hij bleef altijd dé rots in de branding.

Inmiddels zijn we al een aantal jaren goede vrienden. Onze band is heel hecht geworden. Nog steeds zitten we allebei op FunkyFish.nl. We gaan vrolijk door met het spammen in elkaars (en andere) gastenboeken. Ik denk dat ik ook voor hem spreek als ik zeg: we hopen dit nog vele jaren te mogen doen!

Berend, ik wil jou enorm bedanken voor alles wat je voor mij en GWJ hebt gedaan en nog steeds doet. Onze vriendschap is een Godsgeschenk, niets meer en niets minder. Uniek en diepgaand. We mogen dan geen relatie met elkaar hebben, maar wat we wél hebben is minstens zo waardevol. Love ya enne… op naar die rollator-race!

Funky Fish crew: bedankt voor het opzetten van deze enorm gezellige community. En blijf vooral nog vele jaren bestaan!

En natuurlijk dank ik God, dat Hij onze wegen heeft doen kruisen. Dat Hij ons via deze weg bij elkaar heeft gebracht. Hij voorziet, en zal altijd blijven voorzien...”


Heb jij ook een succesverhaal? Laat het ons weten!
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Sam en Elmer Sam&Elmer ©
Succesverhaal - Sam en Elmer
Succesverhaal - Astrid & Wouter Astrid ©
Succesverhaal - Astrid & Wouter
Succesverhaal - Johanneke en Tycho Johanneke&Tycho ©
Succesverhaal - Johanneke en Tycho
Reacties (2)
  • Lastig tiepjuh...smiley smiley Berend ... smiley?

    AH ik weet het.
    Its Sense smiley

    YEAH

    geniet van deze waardevolle relatie
    skoets | 17-10-2010 | 17:36 | NL
  • Mooi, Jannie! Thanks for sharing! smiley
    Blauwtje | 17-10-2010 | 14:18 | NL