christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
05-07-2019

Evenement - Funky Fish Beach Party

Toegevoegd op datingcommunity: 10-04-2019 10:52, gewijzigd op: 05-07-2019 14:35
Op 5 juli vindt op het strand van Kijkduin alweer de zevende editie van de Funky Fish Beach Party plaats. Dit populaire evenement trekt elk jaar honderden bezoekers en is uitgegroeid tot het grootste, christelijke singlesfeest van Nederland.

Het feest is in de stijlvolle strandtent People en begint om 21:30 uur. Er is alle ruimte om te dansen en te relaxen, zowel binnen als buiten op het terras. En bij een regenbuitje kan iedereen overdekt staan en gewoon doorgaan met feesten.
De muziek wordt verzorgd door DJ's Jasmine en De Platenbaas, bijgestaan door saxofonist Lars Posthumus. Tot in de late uurtjes worden de lekkerste zomerhits gedraaid.

De online kaartverkoop is gesloten. Er zijn kaarten aan de deur te koop voor € 18,- per stuk. Je kunt aan de deur met pin betalen of contant.

Leuke mensen (twintigers tot energieke vijftigers), biertje, cocktails, een romantische locatie en een lekker hapje van de barbecue, klinkt goed toch? Dit evenement mag je niet missen.

Plaats: Beachclub People, Kijkduin, Den Haag
Leeftijd: 20+
Dresscode: Strandkleding

Bekijk Beachclub People om alvast een indruk te krijgen van deze geweldige locatie. De strandtent vind je aan de linkerkant als je bij Kijkduin het strand op loopt.

Openbaar vervoer
Vanaf Den Haag CS rijden o.a. bus 23, 24 en 26 richting Kijkduin.

Eigen vervoer:
Met de auto houd je vanaf de snelweg Den Haag Zuid-West aan en volg je de N211 en daarna volg je de Lozerlaan en de Kijkduinstraat.
NB: Indien je gebruik maakt van een navigatiesysteem hou dan : ‘Deltaplein’ aan.

Parkeren:
In heel Kijkduin is het parkeren gratis. Je kan het best parkeren op de Machiel Vrijenhoeklaan te Kijkduin. Vanaf daar is het circa 5 minuten lopen naar het strand.

Carpool:
Heb je geen vervoer, maar wil je wel graag komen? Of heb je plek over in je auto en reis je liever niet alleen? Word lid van de carpoolschool en plaats een oproepje.
Categorie Uitgaan, feesten en partijtjes
Datum 05-07-2019
Tijdstip 21:30 uur - 02:30 uur (06-07-2019)
Status uitje Afgelopen
 
Prijs vanaf € 12,00
Max. deelnemers 700
Agenda Funky Fish Evenementen
Contactpersoon Funky Fish
 
Locatie Beachclub People
Adres Zuiderstrand 18
Plaats Den Haag
Dit evenement wordt georganiseerd door Funky Fish. Voor vragen kun je dan ook terecht bij Funky Fish. Zij is verantwoordelijk voor dit evenement en de uitvoering.
Mocht je een vraag hebben over je ticket, dan kun je terecht bij Funky Fish.

Organisator
Hoge Naarderweg 8
1217 AE
Hilversum
Netherlands
 

Beachclub People
Zuiderstrand 18
Den Haag