christelijke datingsite en community header
25-10-2018

Evenement - Funky Fish College - Stoomcursus Duurzaam Liefdesgeluk

Toegevoegd op datingcommunity: 12-07-2018 14:49, gewijzigd op: 03-10-2018 09:35
Stoomcursus Duurzaam Liefdesgeluk

Heeft het zin om je te verdiepen in relatiekwaliteit als je nog single bent? Het antwoord is een volmondig JA! Een goede voorbereiding op een relatie is namelijk het halve werk. Dat zegt dr. Gert Jan Kloens, psycholoog, seksuoloog en relatietherapeut. Zijn stoomcursus ‘Duurzaam Liefdesgeluk’ is interessant voor singles, echtparen en ongehuwde koppels.

Stel dat één van je dates uitmondt in verkering. Als je smoorverliefd bent, voelt het alsof je voor elkaar gemaakt bent. Je kunt je gewoonweg niet voorstellen dat je ooit op elkaar uitgekeken bent. Of dat je elkaar in de haren vliegt van ergernis. De gedachte aan een mogelijke scheiding in de toekomst kom niet bij je op. Je fantaseert hooguit over trouwen.

Een relatiebreuk overkomt anderen maar jullie niet, want jullie zijn zó zeker van elkaar... Veel stellen die er ooit precies hetzelfde over dachten, zijn uiteindelijk toch uit elkaar gegaan. Wie al enkele relaties of een huwelijk achter de rug heeft, kan dit bevestigen. Hoe voorkom je een relatiebreuk? Hoe leg je een stevige basis voor duurzaam liefdesgeluk?

Ook voor relatiebreuken en echtscheidingen geldt: voorkomen is beter dan genezen. In zijn stoomcursus ‘Duurzaam Liefdesgeluk’ legt dr. Kloens uit wat relatiekwaliteit inhoudt. Aan de hand van 'Het geheim van duurzame relaties' - een boek dat hij samen met zijn vrouw schreef - behandelt hij alle aspecten van een goede relatie.

In deze stoomcursus leer je onder andere:

• wat liefde en intimiteit inhouden
• waarom vriendschap essentieel is voor een goede relatie
• wat jij van je partner mag verwachten en andersom
• wat de spelregels voor een duurzame relatie zijn
• waarom een liefdesarchief belangrijk is en hoe je dat aanlegt
• hoe je op een positieve manier met (menings)verschillen omgaat

Dr. Kloens gaf eerder ook al succesvolle lezingen over dit onderwerp op de Funky Fish Single Conferenties.

Praktische informatie

Locatie: De Brug
Adres: Schuilenburgerweg 2
Plaats: Amersfoort


Deur open vanaf 19:00 uur. Beginnen om 19:30 uur.

Openbaar vervoer:

Neem vanaf Amersfoort Centraal Station stadsbus lijn 8 (Syntus) richting Schuilenburg, halte Euterpeplein

Auto:

komend uit de richting Utrecht (A28)

Neem afslag nummer 8 (Amersfoort). Ga linksaf richting Amersfoort, neem een van de linker twee rijstroken en ga rechtdoor (Hogeweg). Ga, na onder viaduct door gegaan te zijn, de eerstvolgende linksaf, de Ringweg Randenbroek op. Bij het tweede verkeerslicht ziet u links op de hoek De Brug liggen.

komend uit de richting Zwolle (A28)

Neem (kort na knooppunt Hoevelaken) afslag nummer 8 (Amersfoort). Ga aan het eind van de afrit linksaf richting Amersfoort (Hogeweg). Ga, na onder viaduct door gegaan te zijn, de eerstvolgende linksaf, de Ringweg Randenbroek op. Bij het tweede verkeerslicht ziet u links op de hoek De Brug liggen.

komend uit de richting Amsterdam (A1) of Apeldoorn (A1)

Volg op knooppunt Hoevelaken de borden richting Utrecht (A28). Kies op de A28 meteen de meest rechtse rijstrook. Dit wordt de uitvoegstrook naar afslag nummer 8 (Amersfoort). Ga aan het eind van de afrit linksaf richting Amersfoort (Hogeweg). Ga, na onder viaduct door gegaan te zijn, de eerstvolgende linksaf, de Ringweg Randenbroek op. Bij het tweede verkeerslicht ziet u links op de hoek De Brug liggen.

Parkeren
Gratis parkeren op het parkeerterrein bij de kerk of aan de overkant bij het winkelcentrum Euterpeplein.
Categorie Educatief
Datum 25-10-2018
Tijdstip 19:30 uur - 22:30 uur
Status uitje Afgelopen
 
Prijs vanaf € 22,50
Max. deelnemers 50
Agenda Funky Fish Evenementen
Contactpersoon Funky Fish
 
Locatie De Brug
Adres Schuilenburgerweg 2
Plaats Amersfoort
Dit evenement wordt georganiseerd door Funky Fish. Voor vragen kun je dan ook terecht bij Funky Fish. Zij is verantwoordelijk voor dit evenement en de uitvoering.
Mocht je een vraag hebben over je ticket, dan kun je terecht bij Funky Fish.

Organisator
Hoge Naarderweg 8
1217 AE
Hilversum
Netherlands
 

De Brug
Schuilenburgerweg 2
Amersfoort