christelijke datingsite en community header
06-07-2018

Evenement - Funky Fish Beach Party

Toegevoegd op datingcommunity: 24-04-2018 13:47, gewijzigd op: 01-05-2018 15:51
Op 6 juli vindt op het strand van Kijkduin alweer de zesde editie van de Funky Fish Beach Party plaats. Dit populaire evenement trekt elk jaar honderden bezoekers en is uitgegroeid tot het grootste, christelijke singlesfeest van Nederland.

Het feest is in de stijlvolle strandtent People en begint om 21:30 uur. Er is alle ruimte om te dansen en te relaxen, zowel binnen als buiten op het terras. En bij een regenbuitje kan iedereen overdekt staan en gewoon doorgaan met feesten.
De muziek wordt verzorgd door resident DJ's Chief S. en De Platenbaas, bijgestaan door saxofonist Lars Posthumus. Tot in de late uurtjes worden de lekkerste zomerhits gedraaid.

Leuke mensen, biertje, cocktails, een romantische locatie en een lekker hapje van de barbecue, klinkt goed toch? Dit evenement mag je niet missen.

Plaats: Beachclub People, Kijkduin, Den Haag
Leeftijd: 20+
Dresscode: Strandkleding

Bekijk Beachclub People om alvast een indruk te krijgen van deze geweldige locatie. De strandtent vind je aan de linkerkant als je bij Kijkduin het strand op loopt.

Eigen vervoer:
Houd vanaf de snelweg Den Haag Zuid-West aan en volg de N211. Daarna volg je de Lozerlaan en de Kijkduinstraat.

Parkeren:
In heel Kijkduin is het parkeren gratis. Je kan het best parkeren op de Machiel Vrijenhoeklaan te Kijkduin. Vanaf daar is het circa 5 minuten lopen naar het strand.

Carpool:
Heb je geen vervoer, maar wil je wel graag komen? Of heb je plek over in je auto en reis je liever niet alleen? Word lid van de carpoolschool en plaats een oproepje.
Product P.P. Aantal
Beach Party 2018 - Ticket vroegboekkorting € 10,00
 
Categorie Uitgaan, feesten en partijtjes
Datum 06-07-2018
Tijdstip 21:30 uur - 02:30 uur (07-07-2018)
Status uitje Actief
 
Prijs vanaf € 10,00
Max. deelnemers 700
Agenda Funky Fish Evenementen
Contactpersoon Funky Fish
 
Locatie Beachclub People
Adres Zuiderstrand 18
Plaats Den Haag
Dit evenement wordt georganiseerd door Funky Fish. Voor vragen kun je dan ook terecht bij Funky Fish. Zij is verantwoordelijk voor dit evenement en de uitvoering.
Mocht je een vraag hebben over je ticket, dan kun je terecht bij Funky Fish.

Organisator
Hoge Naarderweg 8
1217 AE
Hilversum
Netherlands
 

Beachclub People
Zuiderstrand 18
Den Haag