christelijke datingsite en community header
 • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
 • Dan is dit de site voor jou!
 • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
 • Probeer het uit en schrijf je ook in!

School - Actieve uitjes voor jongeren 30-

Voor verschillende actieve uitjes in Nederland. Deze vissenschool is bedoeld voor jong volwassenen tot 30 jaar. Ideeën zijn ook altijd welkom.
Log in om je aan te melden bij deze groep.

Prikbord

Je kunt geen reacties plaatsen, omdat je geen betalend lid (Goudvis) bent.
Reacties: 3
 • Wie wil je daten is dé christelijke ontmoetingsavond voor vrijgezellen uit Veenendaal en omgeving. Je mag zelf bepalen hoe groot de 'omgeving' is. WWJD richt zich op alle vrijgezellen ouder dan 20 jaar. Dit najaar worden er drie nieuwe avonden georganiseerd in verschillende leeftijdscategorieën.

  WWJD is een bekende afkorting. Maar staat nu voor Wie wil je daten. Ik organiseer samen met mijn vrienden een christelijke ontmoetingsavond voor vrijgezellen. Samen zien wij steeds meer vrijgezellen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Naast alle (christelijke) datingsites is er toch gewoon behoefte aan live contact in de buurt. Wellicht is dit herkenbaar voor je.

  De avonden dit najaar zijn:
  - vrijdag 19 oktober (20-35 jaar)
  - vrijdag 26 oktober (35-50 jaar)
  - vrijdag 23 november (>50 jaar)

  De avond wordt gestart met een inspirerende inleiding. Daarna volgt een avondvullend programma met gezelligheid en nadere kennismaking om elkaar beter te leren kennen. Vanaf 19:30 uur ben je welkom en om 20:00 uur start de avond. De locatie is 'Onder Ons' in Veenendaal (Fluiterstraat 26). Om in de onkosten te voorzien, wordt € 20,00 per deelnemer gevraagd. Iedereen zet zich vrijwillig in. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

  Ken je iemand of ben jij vrijgezel, woonachtig in Veenendaal of omgeving én wil je een leuke, gezellige en ontspannen avond met andere christelijke vrijgezellen? Meld je dan op: https://wiewiljedaten.nl/.
  mvgdaal | 17-09-2018 | 18:45 | NL
 • Ja, al eerder aangekondigd: Wie wil je daten!

  Met ruim 30 aanmeldingen wordt het een leuke en ontspannen avond. Christelijke vrijgezelle mannen & vrouwen uit Veenendaal en omgeving tussen de 18 & 30 jaar zijn van harte welkom.

  We zoeken nu met name vrijgezelle mannen, meer vrouwen hebben de weg naar WWJD al gevonden. Nou mannen, durven jullie deze stap te zetten?

  Check: https://www.funkyfish.nl/uitje/5200/wie-wil-je-daten-.html
  mvgdaal | 26-04-2018 | 11:53 | NL
 • Ja, een actieve uitje voor jongeren onder de 30 smiley

  Wie wil je daten is dé christelijke ontmoetingsavond voor vrijgezellen uit Veenendaal en omgeving. Bepaal zelf even hoe groot de 'omgeving' is smiley WWJD richt zich op de leeftijdsgroep 18-30 jaar en houdt woensdagavond - 9 mei 2018 - haar derde bijeenkomst.
  WWJD is een bekende afkorting. Maar staat nu voor Wie wil je daten. Ik organiseer samen met mijn vrienden een christelijke ontmoetingsavond voor vrijgezellen. Samen zien wij steeds meer jongeren die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Naast alle (christelijke) datingsites is er toch gewoon behoefte aan live contact in de buurt. Wellicht herkenbaar voor je.

  In mei is de derde avond en wordt er gestart met een inspirerende inleiding. Daarna volgt een avondvullend programma met veel gezelligheid en nadere kennismaking.

  Woensdagavond 9 mei, dag voor Hemelvaartsdag, ben je vanaf 19:30 uur welkom en om 20:00 uur start de avond. De locatie is 'Onder Ons' in Veenendaal (Fluiterstraat 26). Om in de onkosten te voorzien, wordt € 15,00 per deelnemer gevraagd. Iedereen zet zich vrijwillig in. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

  Ken je of ben jij vrijgezel, 18-30 jaar, woonachtig in Veenendaal of omgeving én wil je een leuke, gezellige en ontspannen avond met andere christelijke vrijgezellen? Meld je dan op: www.wiewiljedaten.nl.
  mvgdaal | 14-03-2018 | 18:10 | NL
Groepsinformatie
Opgericht op: 29-03-2017
Taal: Nederlands
Vrije aanmelding: Ja
Maximaal aantal leden: 100
Chiefs: