christelijke datingsite en community
  • Ga er even lekker tussenuit!
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Wandelweekend Ardennen 7 t/m 10 oktober 2022

Zin om er even een weekendje tussenuit te gaan, leuke mensen te ontmoeten, samen mooie wandelingen te maken en te slapen in je eigen kamer in een comfortabele CoCo Sweet? Boek dan deze all-inclusive vakantie en ga mee naar de Belgische Ardennen.

Deze vakantie is bestemd voor sportieve alleengaanden/singles van 40 t/m 65 jaar
Op een uurtje rijden van Maastricht ligt de knusse camping Olympia. Het vertrekpunt voor de twee uitdagende wandeltochten.

Dit is een ALL-IN reis: dus inclusief accommodatie, maaltijden en begeleiding tijdens de wandelingen. Deze vakantie is bestemd voor sportieve alleengaanden/singles van 40 t/m 65 jaar.

Het weekend begint met een leuk kennismakingsspel, zodat je de andere singles een beetje leert kennen. Op zaterdag is de eerste wandeling door het prachtige natuurgebied van de Ninglinspo. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue. Op zondag maken we een adventure hike door het Ourthedal met haar prachtige vergezichten. Beide wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk. En over het eten hoef je niet in te zitten, dat wordt allemaal voor je geregeld!

CoCo Sweet - glamping
Beleef het comfort van een stacaravan en ervaar het avontuurlijke van het tentkamperen. De CoCo Sweet bestaat uit 2 slaapkamers (1 slaapkamer met tweepersoons bed, 1 slaapkamer met 2 losse bedden). Er liggen dekbedden en kussens in de accommodatie en je krijgt een lakenpakket (kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken). Verder is er een compleet ingericht keukentje met magnetron, kooktoestel, koelkast, bestek, servies en de overige keukenhulpjes. Binnen staan een tafel met krukjes. Stroompunten en verlichting zijn aanwezig. Buiten onder de grote luifel staat tuinmeubilair. Je verblijft hier met 2 personen op indeling.

Maaltijden inclusief
- Ontbijt op zaterdag-, zondag- en (indien je tot maandagmorgen blijft) ook op maandagochtend.
- Picknicklunch op zaterdag- en zondagmiddag.
- BBQ (smoker) op zaterdagavond.
- Italiaans buffet op zondagavond.

De maaltijden worden geserveerd op het terras bij de bar. De picknicklunchen stel je zelf samen tijdens het ontbijt.

Wandeling Ninglinspo
Ninglinspo is een van de meest aantrekkelijke plaatsen van de Belgische Ardennen. De natuur is er uitzonderlijk; met een romantische vallei en een landschap dat tegelijk zacht en dromerig is, woest en grandioos. De watervalletjes banen hun weg door de rotsen.
De kronkelige route die wij hebben gekozen is ongeveer 6 kilometer met een gemiddelde helling van 7.5 %. Onze instructeur wijst je de weg. Goede schoenen zijn geen overbodige luxe; soms moet je over stenen heen klimmen om niet door het water te hoeven lopen.

Wandeling Ourthedal
Leuke wandeling door bos, dorpjes, weilanden, langs steengroeven en met vele vergezichten. Een aanrader voor elke wandelliefhebber. Deze avontuurlijke hike door het Ourthedal maak je aan de hand van opdrachten op een tablet. In groepjes van 6 gaan we op pad. Ervaar de rust en de natuur.
Wandelweekend 7 t/m 10 oktober 2022
Datum
P.P.
Aantal
 
Wandelweekend Ardennen 7 t/m 10 oktober 2022 - Mannen
€ 189,00
Wandelweekend Ardennen 7 t/m 10 oktober 2022 - Vrouwen
€ 189,00