christelijke datingsite en community header
  • Ga er even lekker tussenuit!
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Wandelweekend Ardennen 25 t/m 28 september 2020

Zin om er even een weekendje tussenuit te gaan, leuke mensen te ontmoeten, samen mooie wandelingen te maken en te slapen in je eigen kamer in een comfortabele stacaravan? Boek dan deze all inclusive vakantie en ga mee naar de Belgische Ardennen. Op een uurtje rijden van Maastricht ligt de knusse camping Au Bord de l’Ourthe. Het vertrekpunt voor de twee uitdagende wandeltochten.

Dit is een ALL-IN reis: dus inclusief accommodatie, maaltijden en begeleiding tijdens de wandelingen. Deze vakantie is bestemd voor sportieve alleengaanden/singles van 40 t/m 65 jaar.
Het weekend begint met een leuk kennismakingsspel, zodat je de andere singles een beetje leert kennen. Op zaterdag is de eerste wandeling door het prachtige natuurgebied van de Ninglinspo. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue. Op zondag maken we een adventure hike door het Ourthedal met haar prachtige vergezichten. Beide wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk. En over het eten hoef je niet in te zitten, dat wordt allemaal voor je geregeld!

Mobile Home
Je verblijft in een comfortabele stacaravan met eigen douche en toilet. De caravans hebben 2 of 3 slaapkamers (slaapkamers elk met 2 bedden). Je krijgt je eigen slaapkamer en deelt de caravan met 2 of 3 personen. Er liggen dekbedden en kussens klaar en je krijgt een lakenpakket (kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken). Per Mobile Home is er een compleet ingericht keukentje met magnetron, kooktoestel, koelkast, servies en dergelijke. Verder is er een tafel met stoelen, een bank en een salontafel. Buiten op de houten veranda staat tuinmeubilair. Stroompunten en verlichting zijn aanwezig. Dat wordt genieten van een welverdiend weekendje weg.

Camping Au Bord de l’Ourthe
Midden in de Ardennen in het dorpje Rivage ligt mini-camping Au Bord de l’Ourthe. Deze camping aan de oever van de Ourthe is de basis voor jouw actieve weekend. De Mobile Homes staan gezellig bij elkaar. Er is een beach bar, loungebanken, terras met kampvuurplek, voldoende parkeerplaatsen, groot schaakspel, tafeltennistafels en gratis Wifi.

Maaltijden inclusief
- Ontbijt op zaterdag-, zondag- en (indien je tot maandagmorgen blijft) ook op maandagochtend.
- Picknicklunch op zaterdag- en zondagmiddag.
- BBQ (smoker) op zaterdagavond.
- Italiaans buffet op zondagavond.

De maaltijden worden geserveerd op het terras bij de bar. De picknicklunchen stel je zelf samen tijdens het ontbijt.

Wandeling Ninglinspo
Ninglinspo is een van de meest aantrekkelijke plaatsen van de Belgische Ardennen. De natuur is er uitzonderlijk; met een romantische vallei en een landschap dat tegelijk zacht en dromerig is, woest en grandioos. De watervalletjes banen hun weg door de rotsen.
De kronkelige route die wij hebben gekozen is ongeveer 6 kilometer met een gemiddelde helling van 7.5 %. Onze instructeur wijst je de weg. Goede schoenen zijn geen overbodige luxe; soms moet je over stenen heen klimmen om niet door het water te hoeven lopen.

Wandeling Ourthedal
Leuke wandeling door bos, dorpjes, weilanden, langs steengroeven en met vele vergezichten. Een aanrader voor elke wandelliefhebber. Deze avontuurlijke hike door het Ourthedal maak je aan de hand van opdrachten op een tablet. In groepjes van 6 gaan we op pad. Ervaar de rust en de natuur.
Wandelweekend 25 t/m 27 september 2020
Helaas, er zijn geen producten beschikbaar.