christelijke datingsite en community header
  • Ga er even lekker tussenuit!
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Outdoorweekend Ardennen 24 t/m 26 mei 2019

Zin om er even een weekendje tussenuit te gaan? Ga dan mee naar de Ardennen met haar kabbelende riviertjes, prachtige rotspartijen en oude kastelen.

Op een uurtje van Maastricht staan onze CoCo Sweets op camping Olympia, alwaar je een paar dagen lekker actief kunt zijn in de buitenlucht. Maak met je groep een kanotocht over het water, doe een wandeling door het prachtige natuurgebied van de Ninglinspo, en ga een hele dag klimmen en klauteren in de oude steengroeve Carriënta. En over het eten hoef je niet in te zitten, dat wordt allemaal voor je geregeld. Pak je koffer in en ga mee met deze populaire trip!
Daten is grenzen verleggen. Maar klimmen ook! Ben je avontuurlijk ingesteld en vind je het leuk om op een ontspannen manier andere christelijke singles te leren kennen? Ga dan mee met deze ALL-IN reis.

Camping Olympia
Aan de oever van de Amblève ligt camping Olympia, de basis voor jouw actieve weekend. Midden in de Ardennen, net buiten het dorpje Remouchamps. De CoCo Sweets staan bij elkaar en liggen pal aan de rivier. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping (gratis warme douches). Verder vind je op en rondom de camping een restaurant, bar, gratis WiFi, pooltafel, airhockeytafel, loungebank, terras en bowlingcentrum, voldoende parkeerplaatsen, kampvuurplek en tafeltennistafels.

CoCo Sweet - glamping
Beleef het comfort van een stacaravan en ervaar het avontuurlijke van het tentkamperen. De CoCo Sweet bestaat uit 2 slaapkamers (1 slaapkamer met tweepersoons bed, 1 slaapkamer met 2 losse bedden). Er liggen dekbedden en kussens in de accommodatie en je krijgt een lakenpakket (kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken). Verder is er een compleet ingericht keukentje met magnetron, kooktoestel, koelkast, bestek, servies en de overige keukenhulpjes. Binnen staan een tafel met krukjes. Stroompunten en verlichting zijn aanwezig. Buiten onder de grote luifel staat tuinmeubilair. Je verblijft hier met 2 personen op indeling.

Maaltijden inclusief
De maaltijden worden geserveerd in het restaurant van camping Olympia.
De lunch op zaterdag vindt in het paviljoen in de steengroeve plaats.
Ontbijt op zaterdag-, zondag- en (voor diegenen die tot maandagmorgen blijven) maandagochtend.
Lunch op zaterdag- en zondagmiddag.
BBQ avond op zaterdagavond.
Italiaans buffet op zondagavond.

Activiteiten inclusief, waaronder klimmen
De oude steengroeve Carriënta bevat een uitdagend challenge parcours. Je gaat mee met één van onze gecertificeerde instructeurs die je veilig over het parcours leidt. Maar... om toegang te krijgen tot de Outdoordôme, moet je eerst door een aardedonkere tunnel die ongeveer 450 m lang is. Je kunt o.a. abseilen, klimmen, tokkelen, boulderen, helikopter-abseil, en nog veel meer! Een groot aantal onderdelen zijn aangelegd op verschillende niveau’s.
Kledingadvies: stevige schoenen met goed profiel, regenjas.

Kanovaren (afhankelijk van de waterstand, anders steppen op Freek de Footbike)
Na instructie gaan we met de instructeur in de kano te water. Zwemvest aan en peddel in de hand. We varen een mooie en uitdagende route van ongeveer 12 km vanaf Hamoir tot kort voor Comblain la Tour. Afhankelijk van de stroming duurt de tocht over de rivier ongeveer anderhalf uur. Vervoer naar het instappunt en terug naar camping Olympia wordt verzorgd.
Kledingadvies: makkelijk zittende kleding en schoeisel dat nat mag worden en niet uit kan gaan (Teva of waterschoenen)

Wandeling Ninglinspo
Ninglinspo is een van de meest aantrekkelijke plaatsen van de Belgische Ardennen. De natuur is er uitzonderlijk, het belooft een uitdagende, maar zeer leuke wandeling te worden, mocht je gaan wandelen. In het gebied liggen verschillende bruggetjes sommige met en sommige zonder leuning. Soms moet je over stenen heen klimmen om niet door het water te hoeven lopen. De kronkelige route is ongeveer 2,5 kilometer met een gemiddelde helling van 7.5 %.
Outdoorweekend Ardennen 24 t/m 26 mei 2019
Datum
P.P.
Aantal
 
Outdoorweekend Ardennen 24 t/m 26 mei 2019
€ 169,00
Uitverkocht