christelijke datingsite en community header

Outdoorweekend Ardennen 25 t/m 28 mei 2018

Een uurtje voorbij Maastricht sta je midden in de prachtige Ardennen met haar kabbelende riviertjes, prachtige rotspartijen en oude kastelen.

Hier in het hart van de Ardennen ligt outdoorcentrum en camping Olympia aan de rivier de Amblève; een perfecte uitvalsbasis voor outdoorsporten, fietstochten en wandelingen.

Daten is grenzen verleggen. Maar klimmen ook! Ben je avontuurlijk ingesteld en vind je het leuk om op een ontspannen manier andere christelijke singles te leren kennen? Ga dan mee klimmen en fietsen (ATB) in de Ardennen!

Op een uurtje rijden van Maastricht bevindt zich camping Olympia waar je een paar dagen lekker in de buitenlucht actief kunt zijn. Hier ga je een hele dag klimmen en klauteren in de oude steengroeve "Carriënta", pak je de fiets voor een stevige fietstocht of maak een wandeling door het prachtige natuurgebied van de Ninglinspo.

Je verblijft in een charmante accommodatie, geheel in Glampingstijl. De zogenaamde 'CoCo Sweet' combineert het comfort van een stacaravan met het avontuurlijke van het tentkamperen. Accommodatie met 2 slaapkamers (1 slaapkamer met tweepersoons bed, 1 slaapkamer met 2 losse bedden). Er liggen dekbedden en kussens in de accommodatie en je krijgt een lakenpakket (kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken). Verder is er een compleet ingericht keukentje met magnetron, kooktoestel, koelkast, bestek, servies en de overige keukenhulpjes. Binnen staan een tafel met krukjes. Stroompunten en verlichting zijn aanwezig. Buiten onder de grote luifel staat tuinmeubilair. Je verblijft hier met 2 personen op indeling.

Camping Olympia
Aan de oever van de Amblève ligt camping Olympia, de basis voor jouw actieve weekend. Midden in de Ardennen, net buiten het dorpje Remouchamps. De CoCo Sweets staan bij elkaar en liggen pal aan de rivier. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping (gratis warme douches). In het restaurant van de camping worden de maaltijden geserveerd. Verder vind je op en rondom de camping een bar, gratis WiFi, pooltafel, airhockeytafel, loungebank, terras en bowlingcentrum, voldoende parkeerplaatsen, kampvuurplek en tafeltennistafels.

Maaltijden
De maaltijden worden geserveerd in het restaurant van camping Olympia. De lunch op zaterdag vindt plaats in het paviljoen in de steengroeve.
Ontbijt op zaterdag- en zondag- en maandagochtend.
Lunch op zaterdag- en zondagmiddag.
BBQ avond op zaterdagavond.
Italiaans buffet op zondagavond.

Activiteiten
De oude steengroeve Carriënta bevat een uitdagend challenge parcours. Je gaat mee met één van onze gecertificeerde instructeurs die je veilig over het parcours leidt. Maar... om toegang te krijgen tot de Outdoordôme, moet je eerst door een aardedonkere tunnel die ongeveer 450 m lang is. Je kunt o.a. abseilen, klimmen, tokkelen, boulderen en nog veel meer! Een groot aantal onderdelen zijn aangelegd op verschillende niveau’s.

Ninglinspo
Ninglinspo is een van de meest aantrekkelijke plaatsen van de Belgische Ardennen. De natuur is er uitzonderlijk, het belooft een uitdagende, maar zeer leuke wandeling te worden, mocht je gaan wandelen. In het gebied liggen verschillende bruggetjes sommige met en sommige zonder leuning. Soms moet je over stenen heen klimmen om niet door het water te hoeven lopen. De kronkelige route is ongeveer 2,5 kilometer met een gemiddelde helling van 7.5 %.
Outdoorweekend Ardennen 25 t/m 28 mei 2018 - uitverkocht
Datum
P.P.
Aantal
 
Outdoorweekend Ardennen 25 t/m 28 mei 2018
€ 179,00
Uitverkocht