christelijke datingsite en community header
  • Ga er even lekker tussenuit!
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: strandwandeling Zandvoort

Skivakantie 2018 - Oostenrijk, Karinthië - 8 dagen

Het zonovergoten Karinthië is een prachtige plek om voordelig op wintersport te gaan. De sneeuwzekere gebieden, brede afdalingen, snow- en funparks en de vele oefenweides, maakt dit een perfecte regio om samen op wintersport te gaan in een heerlijk winterzonnetje. Er zijn nagenoeg geen wachttijden en de liftprijzen zijn een stuk aangenamer dan in andere delen van Oostenrijk.
Karinthië

Niet alleen skiën behoort tot de mogelijkheden, maar ook vele andere wintersporten, zoals schaatsen, langlaufen, snowboarden en rodelen. Direct naast de chalets begint een van de mooiste en beste geprepareerde langlaufgebieden van Karinthië en Steiermark. Daarnaast vind je in bijna alle gebieden nog meer mooie langlaufloipes.

Vlakbij de chalets liggen de meren Packer Stausee en Hebalm See, die in de winter geheel bevroren zijn. Hier kun je mooie schaatstochten maken.

De wintersport is niet compleet zonder rodelen!
Op 1 km van de chalets bevindt zich de verlichte rodelbaan.

Ook sneeuwschoenwandelen, husky tochten of een winterse tocht per paard behoren tot de mogelijkheden.

Een dagje niet skiën? Ga dan naar de historische stad Graz, wat zeker een bezoek waard is. Vanaf de locatie is het ruim een half uur rijden.

Reis is inclusief verblijf in een chalet op basis van een hotelkamer (bedlinnen en handdoeken) en op basis van half-pension.