christelijke datingsite en community header

Outdoorweekend in Rabenau - Duitsland

Wandelen, fietsen, (in)spannende outdooractiviteiten en ontspannen in een prachtige omgeving? Ga dan mee naar het Lahntal in Duitsland. Op zo’n 3 uur rijden vanaf de Nederlandse grens vind je outdoorcamping Lumdatal midden in de natuur.

Wil je alvast in contact komen met andere reisgenoten? Of heb je een vraag over deze reis? Word dan lid van de Outdoorschool.

Daten is grenzen verleggen. Maar klimmen ook! Ben je avontuurlijk ingesteld en vind je het leuk om op een ontspannen manier andere christelijke singles te leren kennen? Ga dan mee klimmen en kanoën in Duitsland!

Wat kun je verwachten? Je gaat onder andere een kanotocht maken over de rivier de Lahn een van de mooiste rivieren van Duitsland. Verder staat er nog een pittige rotsbeklimming op het programma en natuurlijk wordt er abgeseild op de Eschbacher Klippen.

Al onze outdooractiviteiten vinden plaats onder begeleiding van professionele instructeurs en natuurlijk wordt er gebruikgemaakt van veilig materiaal.

Outdoorcentrum en camping Lumdatal
Boven op een heuvel gelegen met een prachtig uitzicht over het dal, geheel vrij gelegen midden in de natuur, ligt het outdoorcentrum.

Accommodatie
Je verblijft op het outdoorcentrum met meerdere personen in een van de blokhutten, voorzien van bedden, stroom en licht. Het is ook mogelijk om met eigen tent te komen kamperen.

Faciliteiten
Op de locatie is een schoon sanitair gebouw aanwezig met gratis warme douches. Verder is er groeps- en eetruimte, gratis Wifi, recreatieterrein, kampvuurplaats en overdekte grillhutte.

Verzorging
Het verblijf op het outdoorcentrum voor het outdoorweekend is inclusief:

• Ontbijt (3x)
• Lunch (2x)
• Diner (2x)

Voor wie?
Dit weekend is bedoeld voor actieve singles in de leeftijd van 24 t/m 35 jaar. Je hoeft geen Funky Fish lid te zijn om mee te mogen.