christelijke datingsite en community header

ATB-Weekend in Rabenau - Duitsland

Wandelen, fietsen, (in)spannende outdooractiviteiten en ontspannen in een prachtige omgeving? Ga dan mee naar het "Lahntal" in Duitsland. Op zo’n 3 uur rijden vanaf de Nederlandse grens vind je outdoorcamping "Lumdatal" midden in de natuur.

Wil je alvast in contact komen met andere reisgenoten? Of heb je een vraag over deze reis? Word dan lid van de ATB-school.

Ben je avontuurlijk ingesteld en gek van fietsen? En vind je het leuk om andere christelijke singles te ontmoeten? Ga dan mee met dit te gekke weekend en sla twee vliegen in een klap!

ATB-Clinic
ATB staat voor All Terrain Bike. Het weekend begint met een clinic, waarbij je het materiaal (merk Nicholas, riem-aangedreven mountainbike met Rohloffnaaf) en de technieken van het ATB-rijden leert kennen. De instructeur geeft diverse oefeningen, die je leren om te gaan met de diversiteit van het terrein.

Vervolgens duik je vanaf de camping meteen offroad de bossen in, om een (pittige) mountainbiketocht maken met spannende afdalingen en leuke klimmetjes!

Al onze outdooractiviteiten vinden plaats onder begeleiding van professionele instructeurs en natuurlijk wordt er gebruikgemaakt van veilig materiaal.

Outdoorcentrum en camping Lumdatal
Boven op een heuvel gelegen met een prachtig uitzicht over het dal, geheel vrij gelegen midden in de natuur, ligt het outdoorcentrum.

Accommodatie
Je verblijft op het outdoorcentrum met meerdere personen in een van de blokhutten, voorzien van bedden, stroom en licht. Het is ook mogelijk om met eigen tent te komen kamperen.

Faciliteiten
Op de locatie is een schoon sanitair gebouw aanwezig met gratis warme douches. Verder is er groeps- en eetruimte, gratis Wifi, recreatieterrein, kampvuurplaats en overdekte grillhutte.

Verzorging
Het verblijf op het outdoorcentrum voor het outdoorweekend is inclusief:

• Ontbijt (3x)
• Lunch (2x)
• Diner (2x)

Voor wie?
Dit weekend is bedoeld voor actieve singles in de leeftijd van 30+. Je hoeft geen Funky Fish lid te zijn om mee te mogen.