christelijke datingsite en community


Christelijke Gemeente Alblasserdam

Kerkstroming
Gemeente van Christus - protestants (Baptist/Evangelisch/...)
Voorgangers
Jacques Brunt
Telefoonnummer contactpersoon/scriba
-
Url webcam
-
Aanvullende informatie
De C.G.A. is een zelfstandige of autonome gemeente waarbij we graag de verbinding zoeken met verschillende gemeentes en/of voorgangers die hetzelfde verlangen hebben.
Op de zondagse samenkomst, die meestal begint om 12:00 uur 's middags, is er o.a. ruimte voor zang/aanbidding en gebed. Daarnaast heeft de Woordverkondiging een prominente plaats. De voorganger onderwijst dan de gemeente aan de hand van een gedeelte uit de Bijbel.
Er zijn ook verschillende momenten waarop de gemeente samenkomt in kleinere groepen. Dit kunnen huiskringen zijn, gebedsuren, evangelisatieactiviteiten, jeugdactiviteiten of andere vormen van samenkomen.
Gemeente toegevoegd en beheerd door: Kingfisher
Fout gezien in de kerk- of gemeentegegevens? Neem dan contact op met het lid van deze christelijke datingcommunity, die deze pagina beheert. Reageert hij of zij niet, neem dan contact op met de redactie van deze community en datingsite via de helpdeskpagina.

Gebouwen bij christelijke gemeente

Blokweerweg 75
Alblasserdam, Netherlands
Aantal gemeenteleden aangesloten bij deze christelijke datingcommunity: 1
Christelijke datingsite en community Funky Fish beschikt over een kerkenzoekmachine, waarmee kerken en gemeenten van allerlei christelijke denominaties en stromingen gevonden kunnen worden. De kerk- en gemeentegegevens worden toegevoegd en beheerd door de leden van deze datingcommunity. Er kunnen daarom fouten in de kerkgegevens staan. Desalniettemin probeert Funky Fish samen met oplettende leden en bezoekers de kerk- en gemeentegegevens up-to-date te houden.