christelijke datingsite en communityHillsong Rotterdam - gemeente

Kerkstroming
Protestants (Baptist/Evangelisch/...)
Voorgangers
Robert Schnorr
Telefoonnummer contactpersoon/scriba
-
Website
Url webcam
-
Aanvullende informatie
Hillsong Rotterdam is een officiële campus van het grotere Hillsong Church. Hillsong Rotterdam valt onder directe leiding van voorgangers Richard en Debbie Vanderkolk die beide leiding geven aan Hillsong Amsterdam. In Rotterdam is Robert Schnorr de voorganger voor de wekelijkse diensten. Voor eventuele vragen kan je terecht bij info@hillsong.nl of bij een van de wekelijkse diensten.
Gemeente toegevoegd en beheerd door: Funky Fish
Fout gezien in de kerk- of gemeentegegevens? Neem dan contact op met het lid van deze christelijke datingcommunity, die deze pagina beheert. Reageert hij of zij niet, neem dan contact op met de redactie van deze community en datingsite via de helpdeskpagina.

Gebouwen bij christelijke gemeente

Van Nelleweg 1
Rotterdam, Netherlands
Aantal gemeenteleden aangesloten bij deze christelijke datingcommunity: 0
Christelijke datingsite en community Funky Fish beschikt over een kerkenzoekmachine, waarmee kerken en gemeenten van allerlei christelijke denominaties en stromingen gevonden kunnen worden. De kerk- en gemeentegegevens worden toegevoegd en beheerd door de leden van deze datingcommunity. Er kunnen daarom fouten in de kerkgegevens staan. Desalniettemin probeert Funky Fish samen met oplettende leden en bezoekers de kerk- en gemeentegegevens up-to-date te houden.