christelijke datingsite en community


Evangelische gemeente Hoogvliet

Kerkstroming
Protestants (Baptist/Evangelisch/...)
Voorgangers
br. Meerman
Telefoonnummer contactpersoon/scriba
06-34775126
Website
Url webcam
-
Aanvullende informatie
Van harte welkom, u als bezoeker (en wellicht voor de eerste keer ?) ….. Laat ik maar meteen ‘met de deur in huis vallen’: iedereen is bij ons van harte welkom en ik hoop (en dan mag ik spreken namens onze hele gemeente) dat u, door het lezen en doornemen van deze website, gemotiveerd raakt om eens een kijkje te nemen in onze zondagmorgendienst of wellicht eens onze bidstond of Bijbelstudie te gaan bezoeken. Ik zal u zeggen: het is de moeite waard, om zo nader kennis te maken met ons, maar vooral met onze Heer Jezus Christus. Hij is ons middelpunt, en we weten dat we alleen maar door Hem echte rust kunnen ervaren. We vormen al een aantal jaren een hechte gemeente, juist omdat Hij centraal staat.
Verder meer (overigens interessante) details kunt u lezen onder het kopje ‘Ik ben nieuw’. Mocht u iets uit deze website niet begrijpen, of wilt u nadere informatie, schroom dan niet om mij (als voorganger van deze gemeente) hierover te bellen, te mailen of te schrijven.
Rest mij nog om u te wijzen op onze missie en visie, welke elders hier op onze website staan. Hieruit komt denk ik duidelijk naar voren dat het bij ons alleen maar draait om – zoals het in onze Bijbel staat, onze richtsnoer en leidraad – : “Jezus Christus en die gekruisigd is, en om de kracht van Zijn opstanding”.
Gemeente toegevoegd en beheerd door: Funky Fish
Fout gezien in de kerk- of gemeentegegevens? Neem dan contact op met het lid van deze christelijke datingcommunity, die deze pagina beheert. Reageert hij of zij niet, neem dan contact op met de redactie van deze community en datingsite via de helpdeskpagina.

Gebouwen bij christelijke gemeente

Alsemstraat ....
Hoogvliet, Netherlands
Aantal gemeenteleden aangesloten bij deze christelijke datingcommunity: 0
Christelijke datingsite en community Funky Fish beschikt over een kerkenzoekmachine, waarmee kerken en gemeenten van allerlei christelijke denominaties en stromingen gevonden kunnen worden. De kerk- en gemeentegegevens worden toegevoegd en beheerd door de leden van deze datingcommunity. Er kunnen daarom fouten in de kerkgegevens staan. Desalniettemin probeert Funky Fish samen met oplettende leden en bezoekers de kerk- en gemeentegegevens up-to-date te houden.