christelijke datingsite en community


De Stadskerk - gemeente

Kerkstroming
Baptistengemeente - protestants (Baptist/Evangelisch/...)
Voorgangers
Arjan Zantingh
Telefoonnummer contactpersoon/scriba
info@destadskerk.nl
Website
Url webcam
-
Aanvullende informatie
De Stadskerk is een enthousiaste en eigentijdse christelijke kerk van veelal jonge mensen. We worden vaak omschreven als een warme en levende kerk. Onze passie voor Jezus geeft ons een hart voor de stad Groningen en omgeving.

Het is daarom ons en – daarvan zijn wij overtuigd – ook Gods verlangen dat steeds meer Stadjers kennismaken met God en een kerk vinden om volledig tot bloei te komen.

Daarnaast willen we met de gemeente en met het gebouw de Stad dienen door onze tijd, energie en het gebouw open te stellen voor diverse activiteiten.
Gemeente toegevoegd en beheerd door: IchthusDate
Fout gezien in de kerk- of gemeentegegevens? Neem dan contact op met het lid van deze christelijke datingcommunity, die deze pagina beheert. Reageert hij of zij niet, neem dan contact op met de redactie van deze community en datingsite via de helpdeskpagina.

Gebouwen bij christelijke gemeente

Friesestraatweg 221
Groningen, Netherlands
Aantal gemeenteleden aangesloten bij deze christelijke datingcommunity: 14
Christelijke datingsite en community Funky Fish beschikt over een kerkenzoekmachine, waarmee kerken en gemeenten van allerlei christelijke denominaties en stromingen gevonden kunnen worden. De kerk- en gemeentegegevens worden toegevoegd en beheerd door de leden van deze datingcommunity. Er kunnen daarom fouten in de kerkgegevens staan. Desalniettemin probeert Funky Fish samen met oplettende leden en bezoekers de kerk- en gemeentegegevens up-to-date te houden.