christelijke datingsite en community

 • Wat vind je van deze blog?
 • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
 • Dan is dit de site voor jou!
 • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
 • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

Mijmerend op een bankje aan het water., carolien58 ©

Geef mij meer van jou

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 219 | funked: 4 | reacties: 2
Samen


Doe mij toch meer van jou
En dichterbij
Liefst hand in hand of knuffelwarm
Je lach die in mijn ogen springt
Je blik die snel de mijne vindt
Zo dichtbij ben jij
Allang niet meer geweest

Doe mij toch meer van jou
En dichterbij
Liefst op fluisterafstand
hand in hand
Je stem die in mijn oren klinkt
Je fluisteringen heb ik
Al zo lang niet meer gehoord

Doe mij toch meer van jou
En dichterbij
Liefst je arm geruststellend op mijn rug
Je kijkt me aan en ik kijk terug
Als je mij lachend begroet
Je warmte heb ik
Al zo lang niet meer gevoeld

Vergeet later niet
Als de herinneringen zijn bekoeld
Te koesteren wat onmisbaar is
De taal te gebruiken die liefde is
Dag in, dag uit,
Zoals het is bedoeld
 • God in de witte wereld

  En dan doe je de gordijnen open en daar ontvouwt zich een prachtige, witte wereld. Vanmorgen was er nog niemand buiten. Nergens voetstappen, geen sporen van levende wezens, zelfs geen afdrukken van hondenpootjes... wit, witter, witst. Er is dan ook e...
 • Grenzen

  "Doe maar even niet", zegt ze. Hij trekt zijn wenkbrauwen op. Wat nu? "Hoe bedoel je?!" Hij is direct geïrriteerd. "Ik heb liever niet dat je dat doet en dat weet je best", zegt ze met een wat onvaste stem. "Hi...
 • Ik mis je. Ik mis samen (blogwedstrijd)

  Ik mis je. (blogwedstrijd) Het is niet dat we altijd op elkaars lip zaten, voorheen. We zijn geen kleffe familie en niet uitermate knuffelig aangelegd. Maar als ik wegga bij mijn oudste dochter en ik vang haar blik in zo'n bijzonder momentje...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01