christelijke datingsite en community

 • Wat vind je van deze blog?
 • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
 • Dan is dit de site voor jou!
 • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
 • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

buiten ... zonnestralen.., geertrude ©

Alleen, samen één .. ? (blogwedstrij

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 220 | funked: 6 | reacties: 3
Alleen dat is niet samen.
Samen is niet alleen.
Maar of samen al één is,
en daardoor samen één ?
Dat kan ik zo niet zeggen,
dat weet er echt maar Een.

Dat je je leven delen kan,
in liefde en in leed,
dat is een gave Gods, ja wel,
en om wat Jezus deed.

Want alzo lief heeft God de wereld..

Je leert de liefde kennen.
Z'n grootheid en z'n grens.
Het heeft geen uitleg nodig,
dat verschilt van mens tot mens.

Geniet van dat wat samen gaat,
geniet en deel het, samen.
Laat groeien wat er groeien kan.
zeg 'Jezus dank U amen".

Want al zo lief heeft God de wereld..
 • Witte stilte

  Eindeloos wit Smetteloos wit Stralend wit Ja sneeuw wit Ik zit Ik ben Ik zie Ik hoor Ik voel Ik leef Winter Schoonheid Kou Stilte Omlijst met ochtend zon met kinderpret met avond zon met maanlicht Stilte Sneeuw witter da...
 • Kerst, feest in lockdown

  Kerst Feest in lockdown.. Rust vrede en veel mag niet Juist dat laatste veel mag niet is voor mij gebleken veel hoeft niet Kerst feest Feest van rust en vrede die komt door Hem die kwam.. Voor mij was er juist door Lock down Rust geen ...
 • Profiel lezen of door neuzen..

  Hej, zowaar een flesje of wat deze week. Nee mijn inbox loopt niet echt over. Geeft niets hoor, ik weet wel dat het zo is. Even terug kijken waar deze fles vandaan komt. Aardig profiel en een leuke foto. Een fleswisseling begint. Hoeveel ki...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01