christelijke datingsite en community header
 • Wat vind je van deze blog?
 • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
 • Dan is dit de site voor jou!
 • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
 • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

visakte van aart0031, aart0031 ©

Proeve van bekwaamheid

Door datingsite- en communitylid ,
Bekeken: 4454 | Funked: 0 | Reacties: 2
hoe voelt mijn tong*
lees ik tussen regels

ik heb geen antwoord op de vraag
verzinnen staat mij tegen
afdoen met
een zin een woordenrij
of lettercombinaties
wil ik niet

onderzoeken
aanvaard ik

hoe voelt mijn tong
in al de vervormingen
van klank en toon
van kleur en kracht
als ik een oppervlak verken
dicht op de huid zit
veiligheid verkies
onbeholpen waag een grens te overschrijden

hoe voelt mijn tong

wil jij mijn laboratorium zijn


*Antjie Krog (2015). Medeweten. Podium Uitgeverij, Amsterdam (p. 94)
Lees andere blogs van deze schrijver, reageer of ga terug naar het overzicht
 • Adam de Aap
  Langzaam kruip ik erdoor heen, door het bijbelboek Genesis. Dat woord betekent: ontstaan, wording. Ik probeer weg te blijven van vragen over schepping en evolutie, waar- en niet-waar-gebeurd. (Als God een vinger erin gehad heeft, dan word ik voorzi...
 • Visje visje in de zee
  kan een vis één van al die soorten redder zijn van een drenkeling iemand over boord gegooid omdat hij rust verstoorde en de vis hem redt van verdrinken dat zijn redding had kunnen zijn een vis met grote bek hem verzwelgt maa...
 • God struikelt
  God struikelt over mijn vragen uitgeput stort hij in bed om zichzelf weer bij elkaar te rapen en bij te tanken opstaan ik ben zijn belager ik van hem die mijn leven redt
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01