christelijke datingsite en community header
 • Wat vind je van deze blog?
 • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
 • Dan is dit de site voor jou!
 • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
 • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

visakte van aart0031, aart0031 ©

Visje visje in de zee

Door datingsite- en communitylid ,
Bekeken: 4446 | Funked: 0 | Reacties: 1
kan een vis
één van al die soorten
redder zijn van een drenkeling
iemand
over boord gegooid
omdat hij rust verstoorde
en de vis hem redt
van verdrinken
dat zijn redding had kunnen zijn
een vis
met grote bek
hem verzwelgt
maar niet weg krijgt
het strottegat te klein
hem uitspuugt
op een kustlijn
met maaginhoud
als herkansing verstaanbaar

is een vis
een mens
is God
tot verwarren in staat
Lees andere blogs van deze schrijver, reageer of ga terug naar het overzicht
 • Proeve van bekwaamheid
  hoe voelt mijn tong* lees ik tussen regels ik heb geen antwoord op de vraag verzinnen staat mij tegen afdoen met een zin een woordenrij of lettercombinaties wil ik niet onderzoeken aanvaard ik hoe voelt mijn tong in al de vervorming...
 • God struikelt
  God struikelt over mijn vragen uitgeput stort hij in bed om zichzelf weer bij elkaar te rapen en bij te tanken opstaan ik ben zijn belager ik van hem die mijn leven redt
 • Zee-in-meervoud
  die zee een eindloze vlakte ik zie geen overkant die zee een ongekende diepte ik zie geen bodem hier die zee genadeloos monster verzuipt de laatste splinter hoop draagt en spuugt uit op de kustlijn opgezwollen en levenloos die...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01