christelijke datingsite en community header
 • Wat vind je van deze blog?
 • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
 • Dan is dit de site voor jou!
 • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
 • Probeer het uit en schrijf je ook in!
 • Uitje: Bordspelling Putten

Blog

Telefoongesprek met God

Door datingsite- en communitylid ,
Bekeken: 537 | Funked: 0 | Reacties: 0
Telefoongesprek met God
Zoektocht naar het geloof deel3


Vandaag heb ik God gebeld
Hij nam niet op
Mijn ouders hadden mij zijn nummer gegeven
Later nogmaals weer geprobeerd
Geen gehoor
Toch voel ik mij verheugd!
Want nooit eerder heb ik zo bewust geprobeerd
Hét te vinden, wat Hét is weet ik niet…
Wie weet probeer ik het strakjes nogmaals...Natuurlijk bedoel ik hier niet letterlijk God
Maar de dominee van mijn toenmalige gemeenschap

Ik wil graag het volgende met jullie delen:
Opwekking 599.

Nog voordat je bestond,
kende Hij je naam.
Hij zag je elk moment
en telde elke traan.
Omdat Hij van je hield,
gaf Hij zijn eigen Zoon.
Hij wacht alleen nog maar
totdat je komt.

En wat je nu ook doet,
zijn liefde blijft bestaan.
Ook niets wat jij ooit deed,
verandert daar iets aan.
Omdat Hij van je houdt,
gaf Hij zijn eigen Zoon.
En nu is alles klaar
wanneer jij komt.

Refrein:
Kom tot de Vader,
kom zoals je bent.
Heel je hart, al je pijn
is bij Hem bekend.
De liefde die Hij geeft,
de woorden die Hij spreekt.
Daarmee is alles klaar
wanneer jij komt.
Lees andere blogs van deze schrijver, reageer of ga terug naar het overzicht
 • De beproeving
  In ben op zoek naar God, beter gezegd ik was op zoek, want ik denk dat ik Hem heb gevonden! Ik heb mijn hart voor Hem opengesteld en hij heeft mij vervuld, sinds een aantal maanden kom ik zelfs weer in de kerk!! Een moeilijke stap die erg gemakkelijk...
 • Een zoektocht naar het geloof, de 1e slag
  Ik ben geboren en gedoopt in de naam van God en in de liefde en harmonie van mijn ouders groot gebracht. Onschuldig en naakt kwam ik ter aarde, kwetsbaar, en zonder zonde. Nu 32 jaar later ben ik niet langer onschuldig, niet langer onwetend, vol van ...
 • Waarom? Een zoektocht naar het geloof
  Mijn eerste blog gaat over “Waarom?” maar ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Hans (pseudoniem) en heb mij onlangs ingeschreven bij Funky Fish omdat ik opzoek ben naar een leuke nieuwe relatie. Op dit moment bevind ik mij op een kru...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01