christelijke datingsite en community

Website van het Jaar 2021 - Stem op ons!

Nieuws door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 30-09-2021 14:13
Funky Fish is genomineerd voor Website van het Jaar 2021 in de categorie Daten! En daar zijn we best trots op, want dat is toch een hele prestatie voor een relatief kleine site vergeleken bij dating-giganten als Parship, Lexa en E-matching.

Er zijn twee prijzen te winnen per categorie: Populairste Website en Beste Website. De prijs voor Populairste Website gaat naar de website met het hoogste aantal stemmen. De prijs voor Beste Website gaat naar de website met de beste gemiddelde beoordeling.

In 2017 en 2019 hebben we de prijs voor Beste Website in de categorie Daten gewonnen! Uiteraard willen we dit jaar beide prijzen graag winnen en daar hebben we jouw hulp hard bij nodig! En niet zo'n klein beetje ook, want willen we de prijs Populairste Website in de wacht slepen, dan moeten we behoorlijk wat stemmen binnenhalen. Dus like, tweet, share dit bericht en laat iedereen in je netwerk stemmen op FunkyFish.nl. Wie weet slepen we dit jaar deze prijs voor het eerst binnen! En het is meteen een fantastische beloning voor 20 jaar hard werken (Ja ja, zolang bestaan we al.)

Verder is er nog de prijs Beste Website, waarin sites worden beoordeeld op inhoud, de navigatie, het ontwerp en de aanbevelingsintentie. Deze felbegeerde award hebben we in 2017 en 2019 in ontvangst mogen nemen! Ook een lastige award om te winnen. Funky Fish zit nog in een traject om de app te optimaliseren en het gebruiksgemak van de site te verbeteren. Een hoop is al gedaan (leden die al een tijdje lid zijn, kunnen dit beamen), maar er is nog genoeg werk te verzetten.

We hopen dat je ons beloont met een mooie score voor alle inspanningen die we het afgelopen jaar hebben gedaan met ons kleine team. Denk daarbij niet alleen aan de aanpassingen aan de website, maar ook aan alle dating-artikelen die we het afgelopen jaar hebben gepubliceerd, en de evenementen zoals de outdoorweekenden.

Tot en met 17 november kun je je stem uitbrengen. Alvast ontzettend bedankt!

Met vriendelijke groet,

Het Funky Fish Team.
LEES OOK
Summer Stories Blogwedstrijd - UITSLAG Vicko Mozara - Unsplash ©
Summer Stories Blogwedstrijd - UITSLAG
Alle christelijke studentenverenigingen op een rij Jacob Bentzinger - Unsplash ©
Alle christelijke studentenverenigingen op een rij
Funky Blogwedstrijd - UITSLAG Poezieweek ©
Funky Blogwedstrijd - UITSLAG