christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Krista en Frank

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 20-05-2022 16:58
Circa negen jaar geleden schreven Krista en Frank zich in bij datingcommunity FunkyFish.nl. Geen van beiden omdat ze een partner zochten. Het ging hen vooral om de gezelligheid. In het aquarium, de chatroom van Funky Fish, leerden de twee elkaar kennen. Inmiddels zijn ze getrouwd en is Krista onlangs bevallen van dochtertje Lise.

Langzaam naar elkaar toegegroeid

Krista en Frank hadden jarenlang online contact met elkaar. Tussentijds kwamen ze elkaar tegen op het Flevofestival en de EO-jongerendag. Gaandeweg ontwikkelden ze een mooie vriendschap. Van liefde op het eerste gezicht was geen sprake: door de jaren heen zijn ze naar elkaar toegegroeid. Krista woonde nog bij haar ouders. Die hebben veel gelachen omdat hun dochter op het laatst niet meer achter de computer weg te slaan was.

Huisje-boompje-beestje

De eerste romantische date van Krista en Frank was een uitje naar de kerstmarkt in Haarzuilens. Dat uitje beviel zo goed dat er meer afspraakjes volgden. Toen ze allebei op wintersportvakantie waren met Beter Uit, wisten ze het zeker: als we terugkomen, is het officieel.
Anderhalf jaar geleden hebben ze een huis gekocht en nu zijn ze een gezin aan het stichten.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Marianne en Johannes Marianne Glashouwer ©
Succesverhaal - Marianne en Johannes
Succesverhaal - Jorynke en Jacco jorynke en jacco ©
Succesverhaal - Jorynke en Jacco
Succesverhaal - Anne-Ruth en THijs anne-ruth en thijs ©
Succesverhaal - Anne-Ruth en THijs