christelijke datingsite en community

Out of my League?

Column door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 15-09-2017 16:26
'Hé! Schrijf je nu alweer over mij?' vroeg B. 'Wat je schreef klopt helemaal niet! Je schreef dat ik out of your league ben, maar er is geen league! Ik leid heus niet aan een mooie meisjes syndroom.'

Voor wie niet bekend is met deze termen:
'Out of my League', betekent oorspronkelijk (enigszins oppervlakkig) dat als de ander een 10 scoort op uiterlijk, en jij een 4, dat jullie nooit een relatie met elkaar zullen krijgen. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar voor de 99% van de bevolking klopt dit. Omgekeerd betekent het mooiemeisjes syndroom dat als je een meisje bent met een 10, het goed mogelijk is dat je single blijft.
Er zijn namelijk niet heel veel jongens die een 10 scoren, en de rest van de jongens gaat liever uit met een 9, want dan zijn hun kansen groter.

Ik zei haar dat ik heel eenvoudig bewijs heb voor de League: Taylor Swift (de zangeres, niet die snelle kleermaker, dat is Tailor Swift), ze is voor mij een 10, maar in vergelijking met haar ben ik al blij als ik een 0,0000001 scoor.
De kans dat ik ooit met haar kan daten is daarom nog kleiner dan 1 op een miljoen. En dat terwijl haar laatste single; 'Look What You Made Me Do' zo geweldig geniaal past bij mijn evangelische vrienden. Stel je voor dat je net een volwassenendoop hebt gedaan, je komt het water uit en je wordt gebeld. Dan zijn er toch geen betere woorden dan: 'Sorry, the old Taylor can’t come to the phone right now. Why? Oh, ‘cos she’s dead.'
Romeinen 6 en Efeze 4:22 zijn zelden zo modern en duidelijk uitgelegd.

Maar goed, de League dus. Die bestaat dus volgens mij uit meer dan alleen het uiterlijk.
Ik loop 10 kilometer met een tempo van 6:07 per kilometer, dus ik zal nooit uitgaan met een dame die 20 kilometer in 4:30 zou lopen. Ik kan haar gewoon niet bijhouden. Omgekeerd ga ik ook niet hardlopen met iemand die 1 kilometer loopt in 60:07.
Of probeer eens een koffieproeverij te doen met een koffieliefhebber, als jezelf niet verder komt qua koffiesmaken dan: 'Oeh, dit is warm.' De League is ook oud, alleen ging het toen om sociale lagen van de maatschappij. Jane Austen en de miss Bennets kunnen hierover meepraten.
Zelfs David weigerde Michal te trouwens omdat ze buiten zijn League was (1 Sam.18 )

B. was nog steeds niet overtuigd: 'Als je haar leuk vindt, moet je haar gewoon uitvragen.'
Dus ik heb met haar een deal gesloten: als zij voor mij een date regelt met Taylor, zal ik de League dood verklaren en zingen: 'Sorry, the League can’t cross your date right now.
Why? ‘Cos it’s dead.'
Tot die tijd vermoed ik dat het ontkennen van de League gewoon onderdeel is van haar mooie meisjes syndroom.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Dag eenzaamheid Funky Fish ©
Dag eenzaamheid
Zoals de wind... Funky Fish ©
Zoals de wind...
Daten voor dummies Paula ©
Daten voor dummies
Reacties (1)
  • verhelderend smiley
    geertrude | 16-09-2017 | 10:01 | NL