christelijke datingsite en community

Singlecoaches

Nieuws door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 28-09-2016 14:59
Hulp nodig bij het daten? Lukt het niet om contact te leggen? Sla je dicht tijdens een date? Duren je relaties altijd maar een paar maanden? Overweeg dan om contact op te nemen met onze datingcoaches Hans en Meinou.

Meinou
Ik ben Meinou Lambeck (1970), coach en psycholoog. Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken, empathisch, analytisch en met humor; ik kom daardoor snel tot de kern. Soms is mijn aanpak confronterend maar ik zorg voor voldoende veiligheid en vertrouwen; het werken aan jezelf mag immers ook leuk zijn! Gelukkig heb ik al veel singles aan een fijne relatie kunnen helpen, dat maakt dat ik dit werk met veel plezier en bezieling doe.
Mijn eigen ervaring als single heeft mij gedreven om mijn kennis en ervaring als psycholoog en coach op dit vlak in te zetten. Mijn ervaring is dat het heel bepalend is als je graag een leuke relatie wilt, maar dat maar niet wil lukken. Ook ikzelf ben daar in het verleden tegenaan gelopen. Het werken aan mijn eigen aandeel hierin heeft gelukkig geresulteerd in een leuke liefdevolle relatie.
Na mijn opleiding psychologie heb ik als psycholoog, trainer en coach gewerkt. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd, waaronder in psychodrama, provocatief coachen en systemisch werk (familie-opstellingen). Ik werk praktisch en pas mijn stijl aan aan jou. Naast praten vind ik ook ervaren heel belangrijk. Waar nodig ga ik wat meer de diepte in. Altijd afgestemd op jouw behoeftes en gericht op het resultaat: die leuke, passende partner vinden en behouden.

Hans
Ik ben Hans Gierkink (1966), en begeleid sinds 2006 als singlecoach mensen naar een nieuwe relatie. Mijn belangrijkste doel is om mensen te leren hoe je weer een echte band krijgt die uitgroeit tot een fijne, duurzame relatie. Ik zie in mijn omgeving dat relaties vaak stuk lopen. Dat raakt me. Ik vind het fijn als ik mensen mee kan geven hoe ze dat bij een volgende relatie anders kunnen doen en wordt heel blij als het dan wél werkt.
Toen ik jong was bakte ik er ook niet veel van. Ik heb flink aan mijn zelfvertrouwen en sociale vaardigheden gewerkt en leren dealen met mijn bindingsangst en verlatingsangst. Inmiddels ben ik al weer vele jaren gelukkig getrouwd (met een vrouwelijke dominee) en hebben we twee lieve kinderen.
Ik werk heel erg praktijkgericht. Ik wijs je op zaken waarmee je direct aan de slag kunt. Ik hou er niet van om sessies lang te analyseren. Tijdens de coachingssessies krijgt je nieuwe inzichten en tips, overwin je angsten en leer je nieuwe vaardigheden om dingen net een beetje anders te doen. Ik heb een gedegen beroepsopleiding gedaan als coach bij de School voor Coaching. Daarvoor werkte ik als coach en organisatie-adviseur in het bedrijfsleven.

Hoe werkt coaching?

De coaching start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jouw specifieke situatie en wensen in kaart worden gebracht. Daarna ga je groepsgewijs of individueel in een aantal sessies van 1 tot 1,5 uur samen met je coach aan de slag met jouw specifieke uitdagingen. Jouw coach biedt je nieuwe vaardigheden, praktische handvatten en opdrachten om je doel te bereiken. Waar nodig gaan we een slag dieper om jouw belemmeringen of niet-effectieve patronen te overwinnen.

Mogelijkheden

• Coachingsprogramma: "Vind je partner binnen nu en 12 maanden!"
• Losse coachingssessies
• Een combinatie van coaching en trainingen

De volgende topics blijken belangrijk om die fijne relatie te krijgen. Zij komen – indien van toepassing – aan de orde:

1. Helder en realistisch beeld van wat je wil
2. Voldoende mogelijkheden om je nieuwe partner tegen te komen
3. Optimale presentatie
4. Voldoende zelfvertrouwen
5. Vermogen om het eerste contact te leggen en contact op te bouwen
6. Vermogen om echt verbinding te maken en jezelf te laten zien
7. Belemmerende overtuigingen en angsten hanteerbaar te maken
8. Effectieve omgang met hechtingsstijl, bindingsangst/verlatingsangst
9. Juiste start van de relatie en kennis van succesvolle factoren
10. Vertrouwen rondom intimiteit/seksualiteit

Afspraak maken?

Wil je weten hoe we jou naar een fijne duurzame relatie kunnen begeleiden? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kosten
Een kostenindicatie voor een specifiek coachingstraject krijg je na het intake/kennismakingsgesprek. Kosten worden doorgaans niet vergoed door de verzekering.

Locatie
Hans werkt vanuit Amsterdam en Uitwijk (nabij Gorinchem/Breda), Meinou vanuit Utrecht en onze collega Nele vanuit Westerlo (België).
LEES OOK
Hoe herken je datingfraude en scammers Getty Images ©
Hoe herken je datingfraude en scammers
Een aansprekende profielfoto Pixabay ©
Een aansprekende profielfoto
Over vriendschap en duurzame liefdesrelaties Pixabay ©
Over vriendschap en duurzame liefdesrelaties