christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: Bordspelling Putten

Op de valreep

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 29-01-2016 13:26
Sanne’s zussen hadden hun man gevonden op Funky Fish. Voor Sanne was het bijna vanzelfsprekend dat ook zij haar geliefde hier zou vinden. Rik had een paar vrienden die hun vrouw hadden leren kennen via Funky Fish. Dat maakte hem nieuwsgierig.

Geen dates
Rik: "Ik was aangesloten bij de studentenvereniging Navigators Leeuwarden. Binnen die vereniging en in mijn kerk vond ik niemand met wie ik zou willen daten." Hij besloot zijn geluk te beproeven op Funky Fish. Toen hij zich inschreef was Sanne al een poosje lid, in eerste instantie vooral voor de gezelligheid: "Na al die jaren was ik nooit verder gekomen dan maandenlang online communiceren en een paar mensen ontmoeten om koffie te drinken."

Gelijk vertrouwd
Rik had enkele dates via Funky Fish maar die waren niet succesvol: "Ik was van plan me af te melden en internetdaten als mislukte optie te beschouwen." Maar toen viel zijn oog op Sanne in de lijst van online vissen. Rik besloot toch nog maar een poging te wagen. Hij nodigde Sanne uit voor een privé chat. Sanne bekeek zijn profiel: "Ik zag dat hij drummer was in de kerk waar mijn zus naartoe gaat. Ik was daar ook een paar keer geweest. Dat maakte het gelijk vertrouwd voor mij."

Van Amersfoort naar Leeuwarden
Na die eerste chat volgde een week van intensief chatten en whatsappen. "We hadden eigenlijk de hele dag door contact met elkaar," zegt Sanne. "Na een week moesten we elkaar gewoon ontmoeten. We wilden elkaar ook graag zien voordat we persoonlijke dingen zouden delen. Ik reisde van Amersfoort naar Leeuwarden. Het was heel gezellig. Ik was best zenuwachtig maar hij wist me snel op mijn gemak te stellen."

Aan elkaar gewaagd
Het bleef niet bij één date. Rik en Sanne spraken regelmatig af. Drie maanden later verklaarden ze elkaar de liefde. Sanne: "Na mijn vakantie in juli 2014 merkte we dat we het heel moeilijk vonden om elkaar twee weken niet te zien. Toen hebben we officieel besloten dat we een relatie hadden." Wat Rik in Sanne waardeert is dat ze altijd een goed weerwoord heeft: "Ze is niet bang om me op te jutten of juist te remmen. Dat vind ik interessant." Sanne is blij met Riks eerlijkheid en humor: "Hij is heel openhartig, laat zichzelf echt zien. En zijn grappen zijn geniaal!"

Dezelfde liefdestaal
Sanne: "Onze karakters liggen tegenover elkaar: Rik is extravert, ik ben introvert. Ik ben praktisch ingesteld en hij heeft een geheugen voor feitjes over echt alles. We vullen elkaar aan: hij is mijn held in het geruststellen en zorgen dat ik niet helemaal doordraaf en ik ben de rust in zijn drukke leven en hoofd. En we spreken dezelfde liefdestaal. Dat is ook heel fijn. We zijn beide gevoelig, hebben allebei vaak momenten dat we gewoon een knuffel nodig hebben, en dan ziet de wereld er weer rooskleurig uit."

Trouwplannen
Rik en Sanne wisten al vrij snel dat het wel goed zat. "We houden enorm veel van elkaar. We hebben weleens ruzie maar we maken het ook vrijwel meteen weer goed. We praten over alles. In september 2016 willen we trouwen."
Log in om te reageren.
LEES OOK
Liefde op de latten Funky Fish ©
In gelijk tempo de berg af
Op naar een mooie toekomst samen Funky Fish ©
Niet alleen blijven kijken
Reacties: 0