christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Pauline en Klaas

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 20-05-2022 16:27
In maart 2013 boeken Klaas en Pauline dezelfde wintersportreis van Bas Travel en Funky Fish naar Axamer Lizum in Oostenrijk. De snelheid waarmee ze daar de berg af skiën is aardig gelijk, waardoor ze een weeklang veel met elkaar optrekken. De wintersportvakantie is voor hun zodoende een leuke en ontspannen manier om elkaar beter te leren kennen.

Een maand later

Na terugkomst van vakantie duurt het nog een maand voordat Klaas en Pauline afspreken voor een date. Op een Funky Fish feest lopen ze elkaar eerst nog tegen het lijf. Daar besluiten ze om een afspraakje te plannen. Ze gaan wat drinken in Scheveningen. Daarna blijven ze elkaar regelmatig zien.

Klaas en Pauline gaan onder andere samen kitesurfen. Klaas is een fanatieke kitesurfer. Tijdens hun dates geeft Klaas surfles aan Pauline. Doordat ze samen veel actieve dingen doen, is het ontspannen om samen te zijn. Klaas en Pauline leren elkaar steeds beter kennen. Eerst zien ze elkaar eens in de twee weken, maar dat wordt steeds vaker. Na verloop van tijd spreken ze elk weekend af.

Uitdagend en avontuurlijk

Pauline: "We zijn zo’n 5 maanden aan het daten geweest. Dat was soms lastig omdat Klaas het moeilijk vond om zijn gevoelens duidelijk te krijgen. Dat was voor mij erg onzeker, omdat ik er voor mezelf al snel uit was. Ik vind Klaas stoer, out of the box, uitdagend en avontuurlijk. Een ruwe bolster met een blanke pit. Hij ziet er sterk en stoer uit en hij heeft een goed hart. Hij is sociaal, heeft oog voor zwakkeren en is gevoelig voor het leed van anderen."

Klaas: "Ik viel in eerste instantie op de sportieve Pauline, maar ontdekte daarna dat ze ook nog eens heel lief en zorgzaam is. En heel mooi uiteraard!"

Niet standaard en normaal

Afgelopen mei zijn Klaas en Pauline getrouwd. Wat maakt dat ze goed bij elkaar passen is dat ze allebei erg praktisch zijn ingesteld. Daarbij krijgen ze allebei niet snel genoeg van familiebezoekjes en vrienden om hen heen. Ze houden allebei van wintersport, actieve vakanties, avontuur en gekke dingen. Ze zijn allebei altijd opzoek naar originele ideeën en houden niet van standaard en normaal. Ze zijn altijd in voor nieuwe dingen en veranderingen. Waarin ze van elkaar verschillen is dat Klaas dingen goed kan loslaten, terwijl Pauline niets liever doet dan controle houden. Klaas neemt graag veel risico’s, terwijl Pauline liever op ‘safe’ speelt.

Klaas: "Het is een goede en leuke uitdaging om de dingen waarin we van elkaar verschillen goed te benutten en van elkaar te leren. Je kunt elkaar er goed mee aanvullen."

Een enorm geslaagde wintersportvakantie

Pauline: "Voordat ik op wintersport ging, had ik weinig vertrouwen in het vinden van een partner via FunkyFish.nl De wintersportvakantie was enorm geslaagd en gaf mij een totaal ander beeld van singlereizen en van FunkyFish.nl. Naast dat ik Klaas ontmoette op die reis, ontmoette ik nog veel meer leuke mensen. Klaas en ik gaan sindsdien ieder jaar met Funky Fish op wintersport. Elk jaar is dat absoluut een succes!"
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Sanne en Rik Funky Fish ©
Succesverhaal - Sanne en Rik
Succesverhaal - Petra en Mark  Funky Fish ©
Succesverhaal - Petra en Mark
Succesverhaal - Arina en Bart  Funky Fish ©
Succesverhaal - Arina en Bart
Reacties (1)
  • Super leuk Pauline en Klaas! Mooi om er (van het eerste deelsmiley) getuige van te mogen zijn. Binnenkort Italië en ik begreep dat jij de reisleidster bent Pauline. Gezellig, tot dan.
    -Hens- | 09-01-2016 | 22:29 | NL