christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: Bordspelling Putten

Op naar een mooie toekomst samen

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 03-11-2015 12:55
Zonder nog van elkaars bestaan af te weten, schrijven Mark en Petra zich kort na elkaar in op Funky Fish. "We hadden allebei positieve verhalen gehoord over Funky Fish, dus we dachten: Dat gaan we ook eens proberen!"

Na een aantal negatieve ervaringen op relatiegebied is Petra haar geloof in de liefde nog niet verloren. Ze verlaat de site voor een tijdje, maar schrijft zich vervolgens opnieuw in. Daarbij stelt ze zich in eerste instantie afwachtend op. Ze besluit eerst eens rustig rond te kijken. Zodoende belandt ze op het profiel van Mark. Ook hij blijkt geen haast te hebben met het leggen van nieuwe contacten.

Petra: "We hebben elkaars profiel eerst een keer of vijf bekeken. Ik weet eigenlijk niet eens meer wie als eerste begon met kijken. Na de vijfde keer vond ik het wel tijd voor een berichtje. Van alleen maar naar elkaars profiel kijken gebeurt er immers verder niets. Mark bleek te hebben gedroomd dat ik hem een berichtje stuurde. De volgende dag had hij inderdaad een berichtje van mij in zijn mailbox."

Mark: "Petra had een profiel wat me enorm aansprak. Ze werkt in de zorg en dat vind ik mooi. Het zorgzame, pure en eerlijke kwam erg in haar profieltekst naar voren. Wat ze zegt meent ze ook. En ze heeft een enorm mooie en stralende lach. Daar word ik zo blij van!"

Petra: "Mark beschreef zichzelf op zo’n manier dat ik dacht: Dat is vast een goede en eerlijke jongen! Sociaal, zorgzaam, eerlijk. Iemand die alles voor me over heeft. Dat bleek ook wel toen we elkaar zagen."

Het duurt even voordat het tot een eerste date komt. Petra hint een paar keer op een afspraakje, maar Mark wil het liever rustig aan doen. Als het mailen en chatten erg leuk blijkt te zijn en ook het appen ontspannen verloopt, geeft Mark tot Petra’s verrassing alsnog vrij snel aan dat hij graag met haar wil afspreken.

Mark: "Internet daten vonden Petra en ik toch wel lastig, omdat je elkaar eerst alleen ‘digitaal’ kent. Maar in ons geval liep het allemaal zo voorspoedig dat het leek of we elkaar al lang kenden toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. We hadden een goed beeld van elkaar. We waren precies zoals we dachten dat de ander was. Erg bijzonder!"

Op hun eerste date gaan Mark en Petra wandelen en iets drinken in de woonplaats van Mark. Vanaf het eerste moment verloopt hun ontmoeting ontspannen. Al is Petra behoorlijk zenuwachtig. "Mark stelde me direct op mijn gemak. We hadden meteen een klik en wilden allebei weer snel afspreken. We hadden daarna nog verschillende dates en zijn ook een keer bij elkaar thuis geweest. Verder hebben we veel gebeld en geappt. Al snel hadden we verkering. Ik heb vroeger in de woonplaats van Mark gewerkt en kende de weg naar zijn huis daarom heel goed. Ik had nooit verwacht dat ik in deze plaats een vriend zou vinden en dat het zo zou lopen."

Mark: "We zijn inmiddels vier maanden bij elkaar. Onze relatie is dus nog pril, maar we hebben het erg goed samen. Bedankt Funky Fish! We zijn blij en dankbaar dat deze website er is. We hopen op een mooie toekomst samen!"
Log in om te reageren.
LEES OOK
Liefde op de latten Funky Fish ©
In gelijk tempo de berg af
Op liefdespad Funky Fish ©
Hoe het ene succesverhaal tot het andere leidt
Reacties: 0