christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: Bordspelling Putten

Vanaf het eerste moment voelde het goed

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 17-08-2015 13:16
"Na wat teleurstellende dates met verschillende jongens had ik tegen mezelf gezegd: voorlopig even geen nieuwe dates voor mij. Voor de gezelligheid zat ik nog wel elke avond in het Aquarium. En toen kwam daar in maart van dit jaar Daniël (26) binnen zwemmen. Nieuwsgierig als ik was knoopte ik een gesprek met deze nieuweling aan."

Via haar ex-vriend is Marieke (22) alias Parel1992 op Funky Fish terecht gekomen. Als hij haar vertelt dat hij een account heeft aangemaakt op Funky Fish besluit Marieke in september 2014 eens te kijken of de site ook iets voor haar is. Ze heeft een paar dates, maar bezoekt vooral regelmatig het Funky aquarium. "Op een gegeven moment was er elke avond een vaste groep in het Aquarium te vinden. Uiteindelijk hebben we een keer afgesproken en deze groep van 8 mensen ziet elkaar nog steeds eens in de twee maanden."

Erg verrassend
Daniël: "De eerste maand dat ik lid was van Funky Fish heb ik de site en beetje zitten doorzoeken. Zodoende kwam ik in het aqua terecht. Daar was ene Parel1992 die kwam vragen wie ik was en wat ik zocht. Ik vond het erg verrassend dat ze mij aansprak. Al snel wisselden we privé berichtjes uit. Na twee dagen contact hebben we nummers uitgewisseld en het contact is toen alleen maar meer geworden."

Marieke: "Na elkaar ongeveer een week gesproken te hebben via WhatsApp hebben we een afspraak gemaakt. Dit omdat ik eerst wilde weten of het zou klikken voordat we ons contact zouden voortzetten."

Daniël: "Ik wilde graag weten wie Marieke was. Wij hebben trouwens niet aan daten gedaan. We hebben ons eerste afspraakje een ontmoeting genoemd, omdat aan het woord daten zo’n lading hangt."

Solliciteren, eten en zoenen
Marieke: "We hadden op een vrijdagavond afgesproken. Toen Daniël onderweg was belde hij voor de eerste keer. Dat was best spannend. De hele reis tot hij voor mijn deur stond hebben we aan de telefoon gehangen met elkaar. We zouden eerst uit eten gaan en daarna naar de film. Toen we gingen reserveren bij het restaurant zag ik dat ze er nog personeel zochten. Na een telefoontje kon ik diezelfde avond terecht voor een sollicitatiegesprek. Dit viel dus samen met mijn eerste date met Daniël. Gelukkig vond hij dat geen probleem en heeft hij even een kwartiertje alleen aan een tafel gezeten.

Na lekker gegeten te hebben in het restaurant zijn we naar de bioscoop gereden. Omdat we wat vroeg waren hebben we een rondje gelopen. Onderweg hebben we voor het eerst gezoend. Na een leuke avond was het lastig om afscheid van elkaar te nemen. De hele terugreis hebben we contact gehouden."

Goedgekeurd
Marieke: "Op ons tweede afspraakje gingen we shoppen in Zwolle. Daarna hebben we ‘s avonds mijn beste vriend opgehaald van Schiphol. Hij heeft Daniël gekeurd en goed bevonden. Dit was wel een beetje een "voorwaarde" voor mij om verder te gaan met de relatie. De dag erna was ik voor de eerste keer bij Daniël thuis. Na goedgekeurd te zijn door zijn beste vriend vroeg Daniël of ik verkering met hem wilde. En natuurlijk was mijn antwoord ja. Sinds we verkering hebben bellen we heel wat af. Het is geen uitzondering als we 2 uur lang bellen. En dat soms meerdere keren op een dag."

Daniël: "Vanaf het eerste moment voelde het goed met Marieke. De klik was er direct en het contact verliep fijn. Ik ben erg blij met haar. Haar spontaniteit en eigenwijsheid kan ik erg waarderen."

Marieke: "Juist omdat we zo verschillend zijn passen we heel goed bij elkaar. Zijn nuchterheid helpt mij om te relativeren. Zijn geduld zorgt ervoor dat ik rustiger wordt. Als ik doordraaf trapt hij op de spreekwoordelijke rem."

Daniël: "Wat ik anderen zou willen meegeven: blijf jezelf en zeg nooit nooit. Er komt vanzelf een keer iemand voorbij waarvan je denkt: die zou wel eens bij mij kunnen passen. Toen ik begon met Funky Fish had ik niet gedacht dat ik op zo’n korte termijn zo’n leuk meisje zou leren kennen."
Log in om te reageren.
LEES OOK
Op liefdespad Funky Fish ©
Hoe het ene succesverhaal tot het andere leidt
Jou moet ik hebben! Funky Fish ©
Een echte gentleman
Net zo knap als op de foto Funky Fish ©
Is een wildvreemde te vertrouwen?
Reacties: 0