christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: Bowlen in Putten

Vissen is een gave, vangen een kunst

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 04-05-2015 13:08
Bart en Elianne de Kok zijn inmiddels bijna een jaar getrouwd. Ze wonen samen in Halsteren. Hij heeft een baan als civiel constructeur bij een ingenieursbureau. Zij werkt als hospitality manager via een uitzendbureau. Ze zijn allebei actief in de Evangelische gemeente Open Deur in Steenbergen. In hun vrije tijd fitnessen ze samen en houden ze ervan om te wandelen, fietsen of koken. Kortom, het is een gelukkig stel. Hun leven samen is begonnen op Funky Fish.

Een aantal jaren geleden schrijft Elianne zich voor het eerst in op Funky Fish. Ze is op zoek naar nieuwe contacten en vindt het prettig dat ze op Funky Fish allemaal gelijkgestemden tegenkomt. Ook leert ze er haar eerste vriend kennen. Die relatie houdt helaas geen stand. Ze besluit daarom Funky Fish voor onbepaalde tijd te verlaten. Als ze na een tijdje terugkeert op de site duurt het een paar maanden voordat ze opnieuw beet heeft. Ze bekijkt de profielen van een aantal mannen. En van het een komt het ander.

Bart wordt door een vriend getipt over Funky Fish. Nadat Elianne zijn profiel heeft bekeken besluit hij haar een berichtje te sturen. Het is 9 januari 2011. Bart verrast Elianne met zijn berichtje. Zij had bij het zien van zijn profiel gedacht: “Knappe jongen, maar Bergen op Zoom is niet bepaald naast de deur, dus laat maar zitten.” Van de afstand die ze letterlijk moeten zien te overbruggen trekt Bart zich niets aan.

Na wat eerste flesjes gaan Bart en Elianne over op msn en sms. Ook bellen ze elkaar regelmatig. Het zijn lange telefoongesprekken. Ze willen elkaar graag beter leren kennen. Na een maand spreken ze af voor een date. Omdat Bart op dat moment een opleiding volgt in Vlissingen en Elianne in Den Haag spreken ze af op een plek tussen hun studiesteden in. Begin februari ontmoeten ze elkaar op Rotterdam Centraal. Ze maken een wandeling door de stad en eten en drinken wat onderweg. Bij het afscheid vraagt Elianne aan Bart of hij serieus verder met haar wil. Dat is het geval. Daarna zien ze elkaar wekelijks.

Bart heeft plannen om naar Amerika te gaan voor stage. Elianne vertelt lachend: “Geloof het of niet, maar hij heeft Amerika dus nooit gezien. Hij kon mij niet missen. In eerste instantie wilden we allebei niet meer dan een vriendschap opbouwen, maar Bart moest al snel bekennen dat hij toch wel meer voor me voelde. Ik was zo ver nog niet, maar ik wilde wel kijken hoe het zou lopen. Niet lang daarna kwamen ook die vlinders bij mij.”

Sinds 13 maart 2011 zijn Bart en Elianne officieel samen. Ze willen graag samen verder. Begin 2012 plannen ze een uitje. Vanwege hun drukke studieschema’s komen ze uit op 14 juli 2012 als datum voor hun uitstapje. Bart stelt voor om samen naar Brussel te gaan. Via Antwerpen reizen ze naar Brussel, waar Bart Elianne laat weten dat de reis verder gaat naar Parijs. Ze bezoeken er de Eiffeltoren. Vanwege de lange wachtrijen bij de liften nemen ze de trap naar boven. Daar aangekomen geeft Bart Elianne een klein doosje en zegt: “Lieve Elianne, ik houd heel veel van je. Wil je met mij trouwen?” Het antwoord van Elianne daarop is: ”Ja, natuurlijk wil ik met je trouwen!”. Na hun verloving vieren ze op vrijdag 13 juni 2014 hun bruiloft.

Elianne: “Wat maakt dat we bij elkaar passen is, heel cliché, dat we samen in evenwicht zijn. We zijn er voor elkaar op de juiste momenten en kunnen elkaar stimuleren of afremmen wanneer dat nodig is. We lachen veel en huilen soms ook samen. Onze tijd op Funky Fish hadden we niet willen missen. Hoe kort we allebei ook lid zijn geweest, dankzij Funky Fish zijn we nu keigelukkig samen!”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Net zo knap als op de foto Funky Fish ©
Is een wildvreemde te vertrouwen?
Wachten Op De Kinderen Funky Fish ©
Als dat geen echte liefde is
Reacties: 0