christelijke datingsite en community header
 • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
 • Dan is dit de site voor jou!
 • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
 • Probeer het uit en schrijf je ook in!
 • Uitje: Bowlen in Putten

Ontmoeting met een oude bekende

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 20-04-2015 14:37
“Na een aantal mislukte relaties was ik wel serieus op zoek naar een partner. Mijn zus drong er op aan dat ik me zou inschrijven op Funky Fish. Ze kende verschillende stellen die elkaar online hadden leren kennen. Ikzelf geloofde er nog niet zo in, maar rond kerst 2013 had ik toch een profiel aangemaakt.”

Rolinde is 20 jaar en volgt een opleiding voor opticien. Kort na haar inschrijving op Funky Fish komt ze een oude bekende tegen. “Al na een paar dagen ontdekte ik het profiel van Jos. Ik kende hem van gezicht, omdat we vroeger bij elkaar op school hebben gezeten. In eerste instantie dacht ik niet dat ik hem leuk zou vinden.”

Jos is 21 jaar en in het dagelijks leven werkzaam as technisch tekenaar. “Jaren geleden al heb ik me aangemeld op Funky Fish, omdat ik familie en vrienden had die ook op de site actief waren. Ook leek het me wel leuk om er een partner te vinden. Voordat ik contact kreeg met Rolinde heb ik één keer een date gehad, maar dat was geen succes. Toen ik zag dat Rolinde mijn profiel had bekeken, herkende ik haar meteen van vroeger. Niet dat ik haar ooit gesproken had, trouwens. Ik besloot haar een flesje te sturen, maar zeker niet met de gedachte dat het wat zou kunnen worden tussen ons.”

Rolinde beantwoordt het berichtje van Jos. “Mijn reactie was gewoon vriendschappelijk bedoeld, maar ik bleek heel leuk met hem te kunnen praten. Na een tijdje begon er toch wel wat te kriebelen. Ik had met meer mensen contact, maar daarbij kwam het niet tot een date. Met Jos had ik mijn eerste date in januari 2014. En wat was ik zenuwachtig! Jos haalde me op en we gingen naar de bios. Ik voelde me eigenlijk meteen op mijn gemak bij hem. Ik vond hem erg leuk en lief. Het zat gelijk al goed tussen ons.”

Het gevoel is wederzijds. Ook Jos is positief verrast over de eerste date. “Meteen bij het eerste contact voelde het goed. We snapten elkaar. Het was alsof we elkaar elke dag spraken en hebben volgens mij na 6 weken ge-appt te hebben, een bioscoopje bezocht. Onze eerste ontmoeting voelde alles behalve ongemakkelijk. Op de terugweg zoenden we voor het eerst.”

Er volgen meer afspraakjes. Al snel zijn Jos en Rolinde onafscheidelijk. Sinds een uitje naar de Efteling in februari 2014 zijn ze een stel. Inmiddels zijn Jos en Rolinde ruim een jaar samen.

Jos: “Wie ons niet kent en ons ziet zou kunnen denken dat we elkaar alles behalve aardig vinden. Ik vind het fantastisch om Ro eens lekker te pesten. Ik krijg er altijd weer een kus voor terug! Goeie deal lijkt me! Het klikt wonderbaarlijk goed. Zo goed zelfs dat we ons soms zorgen maken omdat we nooit ruzie hebben!”

Rolinde: “Ik hou van Jos. Hij laat mij zien dat ik er zijn mag en leert me om positief in het leven te staan. Na een korte periode op Funky Fish vond ik al snel mijn geluk. Misschien duurt het voor anderen langer, maar ik raad het zeker aan. Want je liefde vinden via Funky Fish kan dus echt!”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Wachten Op De Kinderen Funky Fish ©
Als dat geen echte liefde is
Reacties: 2
 • Knap werk broertje... knap werk!
  RickV87 | 20-04-2015 | 18:29 | NL
 • VIND IK LEUK!!!!
  Klazien | 20-04-2015 | 16:35 | NL