christelijke datingsite en community header
 • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
 • Dan is dit de site voor jou!
 • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
 • Probeer het uit en schrijf je ook in!
 • Uitje: Bowlen in Putten

Virtueel samen op de bank

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 12-01-2015 15:58
In het dagelijks leven zouden Roelie en Mark elkaar waarschijnlijk niet zijn tegengekomen. Zij woont in Hoogkerk, hij in Nieuw-Vennep. Hun woonplaatsen liggen maar liefst 200 kilometer uit elkaar. Via de digitale snelweg kruisen zich desondanks hun wegen. In december 2011 ontmoeten Roelie en Mark elkaar in het aquarium van Funky Fish.

Mark is sinds eind oktober 2005 lid van Funky Fish. Hij krijgt een relatie en is een tijd getrouwd, maar zijn huwelijk houdt helaas geen stand. Na zijn scheiding in 2011 is hij weer vaker op Funky Fish te vinden om een vriendenkring op te bouwen. Zodoende komt hij in contact met Roelie, die zich na een tip van een vriendin op Funky Fish heeft aangemeld.

Via de chat raken Roelie en Mark met elkaar aan de praat. Mark heeft op dat moment vrachtwagenrijlessen. Roelie informeert vaak naar de voortgang, maar ze is natuurlijk niet zozeer in vrachtwagens maar in Mark zelf geïnteresseerd. Regelmatig zitten ze een avondje virtueel samen op de bank.

Het stel doet een poging om samen een uitje te organiseren. Dat lukt helaas niet. Het duurt even voordat Mark en Roelie met elkaar afspreken. Vanwege zijn relatieverleden is Mark wat terughoudend om de stap te zetten, maar in maart 2012 gaat hij dan toch bij Roelie op bezoek. Tijdens dat eerste afspraakje praten ze veel en luisteren ze naar een christelijke cd, waar ze allebei erg van houden. Hun wederzijdse openheid maakt dat ze zich erg bij elkaar op hun gemak voelen.

Al tijdens hun eerste date besluiten Roelie en Mark het er samen op te wagen. “Na dat eerste afspraakje hadden we dagelijks contact. In eerste instantie wilden we het nog rustig aandoen, maar uiteindelijk zagen we elkaar elk weekend.” Geen van beiden hebben ze een auto, waardoor ze tweeënhalf uur onderweg zijn met trein en bus om elkaar te kunnen zien.

Acht maanden na hun eerste ontmoeting verrast Mark Roelie door haar ten huwelijk te vragen. Gezien zijn eerdere ervaringen met relaties is dit een flinke overwinning. In december 2012 verhuist Roelie naar Nieuw Vennep. Ze werkt aanvankelijk bij een vestiging van Lidl in Groningen, maar kan overplaatsing krijgen naar Nieuw Vennep, waar ze nu nog steeds werkt. Na het halen van zijn rijbewijs heeft Mark werk gevonden als vrachtwagenchauffeur.

Het stel trouwt op 14 maart 2014. Op de taart op hun bruiloft prijkt het logo van Funky Fish. Inmiddels zijn Mark en Roelie bijna drie jaar samen en verwachten ze hun eerste kindje. Voorlopig zijn ze niet van plan om Funky Fish te verlaten. “We hebben er veel vrienden leren kennen waar we erg blij mee zijn.”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Een Nieuwe Start Funky Fish ©
Door Een Ontmoeting Na Middernacht
Ontmoeting op de Singles Conferentie Funky Fish ©
Liefde op het eerste gezicht
Daten met een dj Funky Fish ©
Het kan mooi uitpakken
Reacties: 2
 • P.s.: wat een bijzondere taart smiley
  Blauwtje | 21-01-2015 | 00:17 | NL
 • Wat bijzonder smiley Veel geluk met elkaar en met de nieuwe aanwinst van jullie gezin!
  Blauwtje | 21-01-2015 | 00:17 | NL