christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: Bordspelling Putten

Ontmoeting op de Singles Conferentie

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 05-02-2016 14:45
Jasper en Ilse leerden elkaar kennen op de Singles Conferentie van Funky Fish, in juni 2014. Een reeks geslaagde dates volgde en in augustus kwam het hoge woord eruit. Inmiddels zijn Jasper en Ilse onafscheidelijk.

"Ik was bijna vier jaar vrijgezel," vertelt Ilse. "Mijn voornemen voor 2014 was er meer op uit te gaan om nieuwe mensen te ontmoeten. Met name mannen." De Singles Conferentie leek haar daar een goede gelegenheid voor. "Mijn verwachtingen waren niet al te hooggespannen maar ik dacht: ik ga er sowieso een leuk weekend van maken want aan het programma te zien kan ik superveel leren. Het leek me erg interessant."

Jasper wilde al lang eens gezellig naar De Betteld met een paar vrienden: "Het kwam er alleen nooit van. Totdat één van mijn vrienden over de Singles Conferentie hoorde. Een weekendje weg met elkaar in het chalet van een vriend, op een plek waar allemaal single vrouwen rondlopen. Dat zagen wij als vrijgezelle mannen wel zitten! Van het programma hadden we geen idee. We besloten ons gewoon aan te melden. Ik ben wel in voor dit soort spontane acties."

Aan het begin van de conferentie deed Ilse een 'quick scan' onder de deelnemers. De man van haar leven zat er niet tussen, concludeerde ze: "Desalniettemin wist ik dat het een geweldig weekend ging worden vanwege het programma." Tijdens het openingspraatje van Ruben Brands, oprichter van Funky Fish, kwam er een groepje van vijf mannen binnen. "Ik keek om en in die ene seconde viel mijn oog meteen op Jasper," zegt Ilse. "Toen wist ik: hij is het, het komt goed. Dat was echt een bizar moment."

Later op de avond zag Ilse Jasper in het café: "Ik vond het héél moeilijk om ook maar in zijn buurt te komen. Hij was met vier vrienden en dan is dat best lastig." Ze verzamelde al haar moed en liep zijn kant op. Jasper kreeg haar in het vizier en dacht: wow, wat een knappe meid! "Ik was met een vriend aan het sjoelen en Ilse kwam bij ons 'wolf pack' zitten. Toen dacht ik: oké, ze sluit zich lekker aan bij de groep, dan gaan we elkaar vast spreken. Ik stelde me aan haar voor en na middernacht raakten we aan de praat."

Na sluitingstijd togen ze met een gemengd gezelschap naar het chalet. Daar zetten Ilse en Jasper hun gesprek voort. "Ilse straalde rust en echtheid uit, wat ik heel aantrekkelijk vind," zegt Jasper. "Ik wilde haar leren kennen, weten wie zij was. Ik wist meteen dat ik voor niemand anders meer open stond." Ilse was ook erg gecharmeerd van Jasper: "Later in het weekend hebben we nog een paar keer met elkaar gekletst, maar ik wilde niet te veel laten merken dat ik hem leuk vond."

Eenmaal terug van de conferentie, besloot Jasper te informeren of Ilse veilig thuisgekomen was. Twee weken later volgde hun eerste, zeer geslaagde date. Vervolgens spraken ze 1 à 2 keer per week af, om elkaar beter te leren kennen. "Ik merkte al vrij snel: ja dit is ’m echt," zegt Ilse. "Het leek me super cool als daar een soort van officieel moment voor zou zijn. Maar dat regelde Jasper allemaal al... Hij is nog romantisch ook... Echt fantastisch!"

"Op 13 augustus heb ik Ilse’s huisgenoot gevraagd om haar even het huis uit te lokken. Toen Ilse terugkwam stond ik daar tussen het kaarslicht met een bos rozen in mijn hand en heb ik haar officieel gevraagd om mijn vriendin te worden." Jasper en Ilse kunnen hun geluk niet op met elkaar. "Ik denk wel eens: sorry mannen, maar ik heb echt de allermooiste vrouw!" zegt Jasper.

Bekijk het huwelijksaanzoek van Jasper aan Ilse!

"In aanloop naar de conferentie had ik veel voorpret met mijn vrienden. We waren benieuwd wie er met een vriendin thuis zou komen. Dat het uitgerekend mij zou overkomen had ik nooit durven dromen." Ilse ziet de humor van God in de gang van zaken: "Zo van: meisje, ik zie je wel hoor! Vertrouw me nu maar. Je moet alleen wel een beetje geduld oefenen."
Log in om te reageren.
LEES OOK
Virtueel samen op de bank Funky Fish ©
Vragen naar vrachtwagenrijlessen?
Daten met een dj Funky Fish ©
Het kan mooi uitpakken
Gewoon bijzonder Funky Fish ©
Bijzonder gewoon
Reacties: 1
  • Ha, wat een heerlijk verhaal zeg smiley !
    lekkerbekje | 23-01-2015 | 21:09 | NL