christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: Bordspelling Putten

Geselecteerd op woonplaats

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 13-08-2014 14:33
Kim beproeft haar geluk op verschillende christelijke datingsites. Dat resulteert in een behoorlijk aantal dates en enkele kortstondige relaties. Drie jaar later heeft Kim de ware nog steeds niet gevonden. Dan besluit ze Funky Fish maar weer eens te proberen, “de leukste christelijke datingsite, waar ik mij het prettigst voelde.”

Op Funky Fish wordt Kims aandacht al snel getrokken door ene Martin. Niet dat hij zo’n opvallende verschijning is op de site. Zijn profieltekst is kort, zijn profielfoto klein en vaag. Eén gegeven is voor Kim echter belangrijk genoeg om deze man een berichtje te sturen: hij woont in Ede, een dorp naast haar woonplaats. Lekker dichtbij!

Martin reageert en het duurt niet lang of flessen wordt chatten. Urenlang. Kim raakt onder de indruk van Martin: “Je zou haast kunnen zeggen dat ik eigenlijk al een beetje verliefd geworden was.” Uiteindelijk wisselen de twee telefoonnummers uit, zodat ze elkaar kunnen bellen. Aan de telefoon klinkt Martin aanvankelijk verlegen, maar gaandeweg komt het gesprek toch op gang.

Martin en Kim praten honderduit over wat ze hebben meegemaakt en hoe ze in het leven staan. Ze hebben allebei een moeilijk huwelijk achter de rug en herkennen elkaars problemen en zorgen. “We dachten hetzelfde over de toekomst met een partner. Dat schiep een sterke band.” Een paar weken later volgt de eerste date. Kims verwachtingen zijn hooggespannen...

De ontmoeting met Martin valt haar tegen: “Hij had geen leuke kleren aan. Ja, ik weet het... heel erg van mij en natuurlijk onbelangrijk. Maar op dat moment stoorde ik me daaraan.” Dat Martin opnieuw wat stilletjes is, geeft haar een ongemakkelijk gevoel: “Ik vond hem maar een boer. Hij hield van koeien en trekkertrek. Dat past helemaal niet bij mij. Ineens vond ik helemaal niets meer leuk aan hem. Na drie kwartier zat ik al op de klok te kijken of ik naar huis kon...”

Enorm teleurgesteld en boos op zichzelf stapt Kim in haar auto. “Ik had echt het gevoel gehad dat dit de man was met wie ik oud zou worden! Hoe kon ik dat denken, alleen op basis van contact via internet?” Als Kim thuis haar computer aanzet en ziet dat Martin online is, stelt ze voor de date te evalueren. Martin heeft hun samenzijn anders ervaren: “Ik vond het eigenlijk wel erg gezellig!”

Ze spreken nog een paar keer samen af en uiteindelijk slaat de vonk toch over bij Kim: “Ruim een jaar later was de dag waarvan ik droomde. Ik kwam thuis van een etentje en toen ik binnenkwam lagen er allemaal rozen op de grond. Ik volgde het spoor, naar de woonkamer. Daar stond Martin met een bos rozen voor de openhaard, een hart van waxinelichtjes op de grond... echt super romantisch!” Martin vraagt Kim ten huwelijk. Over het antwoord hoeft ze niet lang na te denken. Een jaar later, op 11 november 2011, beloven de twee elkaar trouw.

Inmiddels zijn Martin en Kim vijf jaar samen: “We hebben elkaar echt gevonden, en juist omdat we allebei ook weten hoe het ook kan. Na een zwaar huwelijk waar we hele moeilijke dingen in hebben meegemaakt, prijzen we ons nu gelukkig. Iedere dag opnieuw zijn we God dankbaar dat hij ons bij elkaar gebracht heeft. Want zo voelen we het echt: Hij heeft ons echt naar elkaar toegebracht, als een cadeau aan elkaar. En dat allemaal via Funky Fish!”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Twee keer succes op Funky? Funky Fish ©
Kan geen betrouwbare jongen zijn
Een nieuwe liefde Funky Fish ©
Met een hartverwarmende glimlach
Van Megazenuwachtig tot Knettergelukkig Funky Fish ©
Nooit gedacht dat het zo zou lopen
Reacties: 1
  • Eind goed al goed smiley
    Erik | 13-08-2014 | 14:36 | NL