christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: Bowlen in Putten

Dat is ze!

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 21-02-2014 14:55
Mireille is nog maar net lid van Funky Fish als ze een berichtje krijgt van Christopher. Zijn interesse voor haar maakt in eerste instantie weinig indruk. Mireille voelt zich niet bijzonder aangesproken door zijn profiel. De bijbehorende foto maakt haar niet direct nieuwsgierig. Ze mailt terug dat hij haar type niet is. Maar zo snel geeft Christopher het niet op.

Goede tip
Christopher is al een paar keer met tussenpozen lid geweest van Funky Fish. Via de site wil hij graag in contact komen met christelijke vrouwen. Het bevalt hem er goed. Mireille is getipt door een vriendin om zich aan te melden. Dat blijkt een goede tip. Mireille’s verkering is net uit en ze kan wel wat afleiding gebruiken.

Radiostilte
Als Christopher Mireille’s foto ziet, is hij meteen verkocht. “Dat is ze!”, denkt hij en stuurt meteen een flesje. Zonder veel succes stuurt hij vervolgens nog wat berichtjes Mireille’s kant op. Hij moet behoorlijk zijn best doen om contact met haar te krijgen. Een ander zou het waarschijnlijk al hebben opgegeven, maar Christopher houdt vol. Hij vindt de radiostilte nogal vreemd en vraagt Mireille op de vrouw af waarom ze niet reageert. Zijn directheid wekt alsnog de interesse van Mireille. Eindelijk is er contact!

Vonk
Nadat de eerste berichtjes zijn uitgewisseld, volgen al snel chatberichten op MSN en daarna slaan Mireille en Christopher aan het bellen. Een paar dagen later hebben ze hun eerste date. Ze spreken af in Zwolle waar ze in de binnenstad wat gaan drinken. Tijdens de koffie met gebak springt de vonk over.

De dag na hun eerste date is een zondag. Mireille nodigt Christopher uit om weer richting Zwolle te komen om samen naar de kerk te gaan. Dat is wel spannend, want zijn oom en tante kerken in dezelfde gemeente. Mireille en Christoper willen liever nog niet samen door bekenden gezien worden. Na de dienst brengen ze nog wat tijd samen door, waarna Mireille Christopher naar zijn huis in Hoogeveen brengt. Pas ver na middernacht gaat ze vervolgens zelf weer naar huis.

Gevoel op nummer één
Inmiddels zijn Christopher en Mireille alweer ruim twee jaar bij elkaar. Op 14 juni 2013 zijn ze getrouwd. Waarom ze zo goed bij elkaar passen? Allebei houden ze van avontuurlijke dingen en allebei zijn ze impulsief. Verder houdt Mireille ervan dat Christopher de discussie met haar aangaat en direct communiceert. Voor Christopher staat gevoel op nummer één. Hij vindt het leuk om er samen met Mireille op uit te gaan en vindt het net als zij prettig om eerlijk en duidelijk te communiceren.

Een ander een kans geven
Met veel plezier kijken Christopher en Mireille terug op hun tijd op Funky Fish. Christopher vond het fantastisch om te kijken welke vrouw zijn interesse zou wekken, met wie hij in gesprek zou komen en op date zou gaan. Met Mireille heeft dat perfect uitgepakt. Mireille weet inmiddels uit ervaring dat de eerste indruk op basis van een foto niet altijd de juiste hoeft te zijn. Dat je een ander een kans moet geven, heeft ze inmiddels wel geleerd. Zo was ze anders zelf bijna haar man misgelopen.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Just the perfect match Funky Fish ©
De ware kom je tegen op het juiste moment
Wat heeft hij nou aan? Funky Fish ©
Gelukkig wel een leuk koppie
Reacties: 0