christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Linda en Evert-Jan

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 22-04-2022 15:19
Evert-Jan en Linda kwamen met elkaar in contact toen ze allebei zo’n half jaar ingeschreven waren op FunkyFish.nl. Dat wat begon met een complimentje bij een foto resulteerde in de voorbereidingen van een bruiloft die over een aantal maanden plaatsvindt.

Meisjes met rode haren

Evert-Jan werd getipt door een vriend die zijn vrouw via FunkyFish.nl heeft leren kennen. Linda door haar broer, die ook zijn vrouw daar opgeduikeld heeft.

Evert-Jan plaatste een reactie onder de foto van Linda. Haar haar op de foto was zwart geverfd, terwijl ze van nature rood haar heeft. Zijn reactie was dan ook: “Waarom je haar verven? Rood haar is toch mooi?” Als reactie stuurde Linda meteen een flesje. Zo flesten ze over en weer en hadden het over van alles en nog wat. Door het schrijven leerden ze elkaar echt kennen en na een tijdje vroeg Evert-Jan of hij Linda’s email mocht hebben. Linda vond het goed en zo ging het schrijven nog even door tot de eerste date...

Wat heeft hij nou aan?

Evert-Jan en Linda kregen begin november contact en de eerste date was 23 december. Linda vertelt dat de eerste date toch echt wel liefde op het eerste gezicht was. “Hoewel, toen ik Evert-Jan voor het eerst zag dacht ik echt... wat heeft hij nou aan? Wat hij droeg was totaal niet mijn smaak, maar hij had wel een leuk koppie.” smiley

Evert-Jan haalde Linda thuis op. “Doodeng vond ik het natuurlijk”, vertelt Linda. Ze had nog nooit een date gehad namelijk. Daarbij had ze met zichzelf afgesproken dat ze op FunkyFish.nl zat voor de contacten en voor vriendschap, niet voor een date.
Enfin, Evert-Jan haalde Linda voor de eerste date op en samen gingen ze naar Rotterdam om te poolen. Daarna gingen ze wat eten bij een restaurant om de hoek. Helaas moest Linda die avond bijtijds thuis zijn omdat ze op haar nichtje zou passen. Eigenlijk wilde ze niet weg, want het was zo gezellig! Eenmaal thuis zag Linda dat ze drie keer gebeld was en dat ze heel veel sms’jes had, omdat het oppassen niet doorging! “Ooh, wat baalde ik zeg!”, vertelt Linda.

Gelukkig hadden we een week later weer een date, en die was nog leuker dan de eerste!

We weten wat we aan elkaar hebben

Als we Evert-Jan en Linda vragen waarom ze zo goed bij elkaar passen, vertelt Linda enthousiast: “Op bepaalde punten vullen wij elkaar erg goed aan. Waar Evert-Jan afwachtend is, spring ik erop af en andersom. Wanneer ik te dominant wordt weet hij mij aan te pakken. Daardoor hebben wij het leuk samen en weten we wat we aan elkaar hebben.”

Inmiddels zijn Evert-Jan en Linda drie jaar samen en hebben ze onwijs leuke dingen gedaan. Zo zijn ze naar Parijs geweest, Kreta, Turkije, Londen, Boedapest, en Disneyland.

Ook vertellen ze dat er trouwplannen zijn! Linda: “We zijn op 31 december heel romantisch om 00:00 uur verloofd.” Sinds een paar weken hebben Evert-Jan en Linda een huis waarvan ze in februari 2014 de sleutel krijgen, gevolgd door klussen en een mooie trouwerij!

Hoe kijken jullie terug op jullie tijd op FunkyFish.nl?

Linda: Ik heb het erg naar mijn zin gehad, ik heb veel vrienden gemaakt en leuke contacten opgedaan. Maar wat er echt uitspringt is toch dat ik via Funky Fish Evert-Jan heb leren kennen, wat zorgde voor een perfecte afsluiter bij Funky Fish.

Evert-Jan en Linda willen alle Funky Fishers nog graag het volgende meegeven: “Blijf hopen dat er ook voor jou ergens een knappe, lieve vis rondzwemt. Soms lijkt het erop dat jij als enige zal overblijven maar voor iedereen is er iemand. Wie weet zwemt die persoon wel rond op Funky Fish. Zo niet? Geniet dan van je tijd op FF en maak contact met mensen. Ook daar kan je van genieten. smiley
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Mireille en Christopher Funky Fish ©
Succesverhaal - Mireille en Christopher
Succesverhaal - Laura en Martijn Funky Fish ©
Succesverhaal - Laura en Martijn
Succesverhaal -  Petra en Frank Funky Fish ©
Succesverhaal - Petra en Frank