christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Lisanne en Kristian

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 22-04-2022 15:10
In oktober 2009, veertien jaar nadat Kristian en Liesanne elkaar voor het laatst hebben gezien op de basisschool, komen ze elkaar opnieuw tegen op FunkyFish.nl. Hun Funky ontmoeting heeft hartstochtelijke gevolgen.

Kristian is 25, studeert management en entertainment en woont op kamers in Bloemendaal. Liesanne is 22, studeert voor docent beeldende kunst en vormgeving en woont bij haar ouders in IJmuiden. Allebei hebben ze al wat relaties en dates gehad, maar de persoon bij wie ze zichzelf kunnen zijn en die het beste in hen naar boven haalt, hebben ze nog niet gevonden.

Een bekend gezicht

Vol goede moed stort Liesanne zich op FunkyFish.nl om elke leuke man op de ledenlijst eens goed te bekijken. Nietsvermoedend klikt ze op het profiel van Kristian, bestudeert zijn foto en herkent deze zeer aantrekkelijke jongeman meteen. Dit is niet zomaar een Kristian, maar dit is DE Kristian van de basisschool, die ze als achtjarige stiekem al leuk vond! Liesanne stuurt direct een berichtje met een tactische tekst waarop Kristian wel moet antwoorden. Een dag later krijgt ze een berichtje terug. Kristian past dezelfde tactiek toe.

Niet langer wachten

Na een week flessenpost heen en weer sturen en kletsen op MSN, kunnen Liesanne en Kristian niet langer wachten. Ze móeten elkaar ontmoeten. Op een zondagmiddag nodigt Kristian Liesanne uit bij hem thuis. Hij heeft ontzettend zijn best gedaan om zijn kamer zo goed mogelijk op te ruimen. Kristian en Liesanne zijn allebei zenuwachtig, maar meteen is duidelijk dat het tussen hen liefde op het eerste gezicht is. Na uren praten besluiten ze een stukje te gaan rijden naar de boulevard van Bloemendaal en Zandvoort. Vanwege de heftige regenbuien blijven ze noodgedwongen in de auto zitten. Daar bekent Kristian aan Liesanne: “Ik vind je echt heel erg leuk”, waarop Liesanne verlegen naar hem kijkt en zegt: ”Ik jou ook...”. Het is het begin van hun verkeringstijd.

Versierd

Tweeënhalf jaar later bereidt Kristian met wat hulp van zijn zusjes en zwager een huwelijksaanzoek voor. Hij wacht tot 15 april 2012. Op die dag lokt hij Liesanne mee naar het bos waar een bijzondere boom voor haar staat. Liesanne denkt dat Kristian een ommetje wil maken voordat zijn verjaardagsfeest begint. Aangekomen bij de boom, is ze verbaasd dat mensen de boom hebben versierd. Vooral omdat de decoratie overeenkomt met haar ideeën voor een bruiloft. “Dat komt goed uit”, zegt Kristian en knielt vervolgens naast haar neer om haar ten huwelijk te vragen. Daarna vieren ze niet zijn verjaardag , maar hun verlovingsfeest met de familie.

Compleet

Op 21 juni 2013 trouwen Liesanne en Kristian in Haarlem. De aanwezigheid van familie, vrienden en kennissen en de bijzondere momenten samen maken de dag compleet. De regen die ook overvloedig aanwezig is op hun bruiloft, heeft daarom totaal geen invloed op hun humeur.

Als de liefde niet bestond, dan kon ik jou ook niet ontmoeten. Dan keek ik naar mijn eigen voeten en zag ik nooit de jouwe staan. - passage gelofte Liesanne
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Lydia en Sebastiaan Funky Fish ©
Succesverhaal - Lydia en Sebastiaan
Succesverhaal Sharon en Simon Funky Fish ©
Succesverhaal Sharon en Simon
Succesverhaal - Mirjam en Kees Funky Fish ©
Succesverhaal - Mirjam en Kees
Reacties (2)
  • Gefeliciteerd alsnog, mooi stel smiley
    Blauwtje | 17-08-2013 | 01:05 | NL
  • En wat was het een mooie dag!! ^_^
    BoomBambi | 06-08-2013 | 09:05 | NL