christelijke datingsite en community

Succesverhaal Sharon en Simon

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 01-04-2022 17:21
"Oh help! Jezelf aanmelden op een datingsite is toch echt wel je laatste redmiddel", denkt Sharon als ze zich inschrijft op FunkyFish.nl. Ze besluit desondanks de sprong in het diepe te wagen en het datingavontuur aan te gaan. Ze is op zoek naar een vriend die net als zij gelovig is en op die manier hetzelfde in het leven staat als zij.

Een paar maanden en wat teleurstellingen later, vraagt Sharon zich af: "Pfff, moet ik hier nog wel mee doorgaan?" Ze is nog geen leuke man tegengekomen. Sharon is zelf steeds degene die contact zoekt met anderen. En dat loopt steeds weer op een teleurstelling uit. Ze is dan ook eigenlijk wel klaar met internetdaten, tot ze een berichtje van Simon krijgt. Voor Sharon is dat een bevestiging. Dit zou wel eens wat kunnen worden.

Een week lang mailen Simon en Sharon elkaar uitgebreid. Na anderhalve week spreken ze voor het eerst met elkaar af in de gemeente waar Simon kerkt. Dat komt zo uit en is achteraf gezien een goed begin. Als ze elkaar zien is er meteen een klik en tijdens de kerkdienst hebben ze allebei even de tijd om hun zenuwen onder controle te krijgen. Daarna is het al snel gezellig, zowel onderling en als met de mensen om hen heen. Sharon vindt het erg leuk om zo al een stukje van Simons leven te zien te krijgen.

Nadat ze na hun eerste date afscheid hebben genomen, sms'en Simon en Sharon elkaar nog dezelfde avond hoe leuk het was. Kort daarna spreken ze weer af en daarna gaat het snel.

Sinds oktober 2012 zijn Simon en Sharon een stel. Al vrij snel weten ze dat ze verder willen met elkaar. Ze zijn gek op elkaar en delen hun geloof, creativiteit en de manier waarop ze met andere mensen willen omgaan.

Op een avond gaan Simon en Sharon samen een stuk wandelen met de hond. Tijdens die wandeling vraagt Simon Sharon ten huwelijk. Sharon denkt in eerste instantie: "Nee, echt?! Is dit geen grap?" Maar als Simon haar een ring overhandigt begrijpt ze dat zijn vraag serieus is.

Inmiddels zijn Simon en Sharon druk bezig met de voorbereidingen voor hun huwelijk. Op 4 september gaan ze trouwen. Allebei zijn ze achteraf gezien blij dat ze het avontuur op FunkyFish.nl zijn aangegaan. Zonder FunkyFish.nl hadden ze elkaar immers nooit ontmoet. Anderen raden ze dan ook aan om, ook als het daten even niet lukt, vol te houden en te vertrouwen. Want de liefde van je leven online vinden kan blijkbaar wel.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Lisanne en Kristian Funky Fish ©
Succesverhaal - Lisanne en Kristian
Succesverhaal - Mirjam en Kees Funky Fish ©
Succesverhaal - Mirjam en Kees
Succesverhaal - Stefan en Gerrie  Funky Fish ©
Succesverhaal - Stefan en Gerrie
Reacties (2)
  • Oh Blauwtje, ik krijg tranen in mi oon als ie dat zo zeg.
    Mini-Arnold | 03-08-2013 | 17:20 | NL
  • smiley Wat mooi dat jullie elkaar zo gevonden hebben!

    En een goed advies... het is niet altijd meteen raak smiley

    Wens jullie een mooie huwelijksdag toe!
    Blauwtje | 19-07-2013 | 21:48 | NL