christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: Bordspelling Putten

Te Veel Flessenpost

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 25-06-2013 14:15
Een bruiloft is in alle opzichten een romantische aangelegenheid. Zo hoorde Mirjam op de bruiloft van een vriendin voor het eerst van de christelijke datingsite FF. Nieuwsgierig maakte ze een profiel aan, maar overdonderd door alle flesjes die ze graag wilde beantwoorden, was ze na drie dagen weer vertrokken.

Een half jaar later nam haar nieuwsgierigheid echter weer de overhand. Om de reacties te beperken, maakte ze een beknopter profiel aan, waarin duidelijk werd (ook omdat ze dat in die woorden opschreef) dat ze de kat wat uit de boom wilde kijken.

De volgende dag wachtte haar echter een flesje op waarin Kees vroeg of de kat al uit de boom was. En zo ontstond een flessenwisseling, waardoor Mirjam nu wel enthousiast werd over Funky Fish. Het overdonderd raken van vele flesjes was nu veranderd in het wachten op nieuwe flesjes van Kees.

Stiekem zocht ze zijn Facebookprofiel op en na drie dagen zette Kees zijn e-mailadres onderin het berichtje, zodat het contact wat gemakkelijker kon verlopen. Daarmee begon een nog intensievere berichtenwisseling: in vijf dagen tijd stuurden Mirjam en Kees 23 lange, diepzinnige en eerlijke mails. Na zeven dagen mailen begon Kees te hinten naar een afspraakje. Mirjam beloofde dat als hij nog een week wachtte, ze hem zeker zou willen ontmoeten. Die week hebben ze nooit gehaald; op een donderdag mailde ze hem dat ze hem wilde ontmoeten.

De volgende middag zat Mirjam bij een fontein in Amersfoort te wachten op Kees. De avond ervoor, nadat ze had gemaild dat ze hem wilde zien, had ze haar ouders over Kees verteld. Ze was zenuwachtig geweest, maar de middag zelf was erg ontspannen. Na koffie en gebak in een cafeetje maakten ze een nieuwe afspraak. Die zondag heeft Kees voor haar gekookt en sindsdien zijn ze samen.

Met het geloof als fundament zijn ze God nog elke dag dankbaar dat ze bij elkaar mogen zijn.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Nee, echt?! Is dit geen grap? Funky Fish ©
Online de liefde van je leven vinden
Romantiek in het bubbelbad Funky Fish ©
Opgedoken tussen wat visaktes
Bijzondere dates Funky Fish ©
Samen naar de kerk
Reacties: 0