christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: Bordspelling Putten

Romantiek in het bubbelbad

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 10-06-2013 14:18
Goed voorbeeld doet volgen denk je als je het verhaal van Stefan en Gerrie hoort. Door een goede vriend wordt Stefan op Funky Fish geïntroduceerd. Stefans vriend krijgt een relatie via Funky Fish en staat vervolgens met zijn succesverhaal op de voorpagina van de site. Nu is Stefan zelf aan de beurt.

Na vijf jaar lid te zijn geweest van Funky Fish vindt Stefan het wel genoeg geweest. Hij staat op het punt om zijn lidmaatschap op te zeggen wanneer hij contact krijgt met Gerrie. Zij heeft het profiel van Stefan opgedoken tussen wat visaktes en zijn verhaal spreekt haar aan. Ze stuurt hem een berichtje. Als Stefan Gerries flessenpost krijgt, besluit hij nog maar even te blijven ronddobberen in de Funky visvijver. Het is geen liefde op het eerste gezicht tussen Stefan en Gerrie, maar er is wel meteen een klik. Flessenpost en chatberichten gaan over en weer, totdat Gerrie een radiostilte inlast.

Een tijdje blijft het stil, maar na een paar maanden spreken Stefan en Gerrie elkaar opnieuw online. Nadat ze een paar uur met elkaar hebben gechat maken ze een afspraak voor een ontmoeting. Een eerste romantische boswandeling leidt tot een tweede ontmoeting en een etentje. Als ze een paar weken later samen gaan zwemmen vraagt Stefan Gerrie in het bubbelbad of ze samen met hem verder wil. Sindsdien hebben ze verkering.

Inmiddels zijn Stefan en Gerrie en half jaar samen. Ze delen hun liefde voor hardlopen en zijn allebei actief in hun kerk. Stefan leidt een jongerengroep en Gerrie de zondagsschool. Voor Stefan is Gerrie een aanvulling in zijn geloof. Het geeft hem een warm gevoel als hij ervaart dat zij hem begrijpt en voor hem klaar staat. Andersom helpt Stefan Gerrie om met beide benen op de grond te blijven als haar emoties haar teveel worden. Zijn nuchterheid geeft haar stabiliteit.

Als je aan het daten bent of een relatie hebt is het volgens Stefan en Gerrie vooral belangrijk om jezelf te blijven en je niet anders voor te doen dan je bent. Vroeg of laat kom je jezelf immers tegen. “Eerlijkheid en communicatie zijn voor ons de sleutelwoorden als het om onze relatie gaat!”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Te Veel Flessenpost Funky Fish ©
Een kort profiel heeft geholpen
Bijzondere dates Funky Fish ©
Samen naar de kerk
Succesverhaal - Wintersport Buddy\'s Funky Fish ©
Het verhaal van de kale en de krullenbol
Reacties: 0