christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Milenne en Daniël

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 01-04-2022 16:49
"...een jongen leidt alleen maar af, dus ik probeerde hem aan het lijntje te houden...."

Als Daniël op een avond op de chat van FunkyFish.nl zit, gaat het over sixpacks bij jongens. En wat meisjes daarvan vinden. Daniël neemt geen blad voor de mond: hij heeft een sixpack, zegt hij. Milenne, die vanavond ook in de chatgroep zit, reageert daar positief op. Op de chat klikt het uitstekend – het lijkt dus een goede match. Maar een vrouw moet wel versierd worden...

Daniël is al een tijdje lid van FunkyFish.nl. Hij houdt erg van het sociale aspect van de site. Soms praten ze over het geloof, soms over dagelijkse dingen. Dat sociale vindt Milenne ook belangrijk. "Mensen die me kennen, zullen zeggen dat ik altijd vrolijk ben en veel praat", vertelt ze. Ze is wel eens lid geweest van andere datingsites, maar daar miste ze vaak inhoud. Op FunkyFish.nl leerde ze mensen kennen met wie je goed kunt praten. En praten doet ze veel, waardoor ze een vriendenkring opbouwt.

Een bos bloemen en een vaas

Die avond is er tussen Daniël en Milenne al snel een klik, en nog diezelfde dag belanden ze op Hyves en MSN. Maar Milenne voelt niks voor een relatie. Ze zit in haar examentijd, en dat levert haar altijd veel stress op. Milenne: "Een jongen leidt alleen maar af, dus ik probeerde hem aan het lijntje te houden..."

Maar een vrouw moet versierd worden, weet Daniël. En hij weet dat Milenne van bloemen houdt. Daarom laat hij bij haar thuis een bos bloemen bezorgen, de grootste die hij kan betalen. Met een vaas erbij, zodat hij vaker bloemen kan sturen. Zo beginnen ze met chatten en Skypen. En na drie weken moet er toch eens een date komen. Dat is spannend, want ze weten allebei dat je elkaar dan pas écht leert kennen. Hoe is die ander in het echt? Is er wel een klik? Ze zijn allebei erg nieuwsgierig. Ze gaan uit eten, en omdat het slecht weer is kijken ze daarna een film. Al snel komt er een vervolgdate: op Hemelvaartsdag komt Milenne naar Daniël.

"Zo hebben we een paar keer gedate," zegt Daniël. Milenne vult aan: "de tweede keer hadden we al verkering, hoor!" Het voelt dus al snel als een goede match. Maar kennelijk werkt het, want inmiddels zijn ze anderhalf jaar samen!

Overeenkomsten en verschillen

Milenne en Daniël blijken veel overeenkomsten te hebben. Ze werken beiden in de zorg. Of liever gezegd: Milenne werkt in de zorg, en Daniël geeft les in het speciaal onderwijs. Daniël: "Zorg zit dus in ons beiden. We cijferen elkaar weg om de ander gelukkig te maken. En daarmee vul je elkaar prima aan!"

Maar er zijn ook verschillen. Daniël is erg actief. Hij houdt van mountainbiken en kan nog tot laat in de avond bezig zijn. Milenne is rustiger, en leest liever een boek. Soms moet ze Daniël gewoon even wegsturen, bijvoorbeeld als zij moet slapen om de volgende dag te werken. Daniël: "'s Ochtends sta ik dan weer vrolijk naast haar en zeg 'Goeiemorgen, schat!' Dan kijkt ze me aan alsof ik gek ben!"

In hun relatie speelt geloof een belangrijke rol. Beiden geloven dat hun relatie uit liefde voor God is ontstaan. Daarom kozen ze er destijds voor om lid te worden van FunkyFish.nl.

Ringmaat

Zo zijn Milenne en Daniël dus een stel met ups en downs, al zijn ze nog maar weinig downs tegen gekomen. FunkyFish.nl en haar leden vragen zich natuurlijk af of er al toekomstplannen zijn... Maar daarover laten ze nog niets los. Daniël heeft wel eens, heel onopvallend natuurlijk, naar haar ringmaat gevraagd. Die staat nu in zijn mobiele telefoon, achter haar nummer.

Of ze nog een boodschap hebben voor mensen die nog niet hun ware liefde hebben gevonden? Daniël: "Trek je stoute schoenen aan. Nee heb je, ja kun je krijgen." Doe je ook niet mooier voor dan je bent. En wacht niet te lang met daten!
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Wintersport Buddy\'s Funky Fish ©
Succesverhaal - Wintersport Buddy's
Succesverhaal - Hylkje en Arjan Funky Fish ©
Succesverhaal - Hylkje en Arjan
Succesverhaal - Anneke en Kees  Funky Fish ©
Succesverhaal - Anneke en Kees