christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Hylkje en Arjan

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 01-04-2022 16:43
Het is eind juli 2008 als Hylkje besluit zich aan te melden bij FunkyFish.nl. Op dat moment is ze alleen maar op zoek naar vriendschap. Eerst wil ze haar leven op een rijtje krijgen en de periode waar ze doorheen gaat afsluiten. Ze besluit een beetje te vissen en ontdekt de foto van Arjan met zijn zoontje van toen twee jaar. Het is het moment waarop haar leven een verrassende wending neemt.

Sprekende foto

Op zijn akte staat dat hij in Assendelft (Noord-Holland) woont. Naar haar idee ligt dat niet ver van Heerenveen, dus mocht het klikken dan zou ze makkelijk langs kunnen gaan. Daarom besluit ze hem een flesje te sturen. Op zijn akte staat zo’n leuke sprekende foto. Omdat ze op dat moment nog niet veel te zeggen weet, stuurt ze alleen een flesje met de de tekst: “Wat een lieve foto met je zoontje.”

Wederzijds respect

Op het moment van verzenden denkt ze nog: “Ach die jongen is veel te knap die reageert toch niet”, maar tegen haar verwachting in reageert hij. Dat is het begin van hun fleswisseling. Al snel merken ze dat er niet alleen sprake is van wederzijds respect maar ook echte interesse. Ze wisselen daarom al snel hun e-mailadressen uit. Arjan heeft ook veel meegemaakt en ze kunnen goed met elkaar praten over gevoelens, maar hebben daarnaast ook enorm veel lol. Ze doen samen vaak online een spelletje en plagen elkaar.

Van webcam tot mobiel

Op een bepaald moment gaan ze vaker chatten met de webcam aan. Dat loopt niet altijd naar verwachting, doordat de verbinding bij Hylkje vaak weg valt. Ze wisselen daarom hun mobiele nummers uit, zodat ze elkaar kunnen laten weten of de verbinding al dan niet lukt. Arjan stuurt vanaf die tijd vaak een lief sms'je voor het slapen gaan. Dat is voor Hylkje van grote waarde, zij heeft in die tijd last van nachtmerries en door zijn sms'je ervaart ze rust. Omdat het zo goed klikt besluiten ze elkaar in het echt te gaan ontmoeten. Arjan komt dan naar Hylkje, dan kan hij ook gelijk naar haar computer kijken. Hylkjes moeder en zus, bij wie ze woont, hebben er niet zoveel verstand van, dus zijn bezoekje is erg gewenst.

Totaal verkocht bij Thialf

12 september 2008 is de dag. Halverwege de afsluitdijk heeft Arjan nog een moment de gedachte om te keren, maar hij besluit toch om er een mooie dag van te maken. Hylkje wacht hem op bij de parkeerplaats van Thialf. Op het moment dat ze hem ziet uitstappen is ze helemaal verkocht. Ze gaan naar haar huis waar Arjan haar computer maakt. Daarna kletsen ze wat terwijl ze op haar bed zitten en al snel volgt de eerste zoen. Die avond gaan ze naar Mama Mia. Hun relatie is een feit. Ze bezegelen dit met een vriendschapsring welke ze nu nog steeds dragen.

Van medische tegenslag tot wonder

Hylkje: “Toen kregen we na een tijdje een medische tegenslag, waardoor het misschien erg moeilijk zou worden om samen kinderen te kunnen krijgen. Er werden onderzoeken gedaan en daar kwam uit dat mijn hypofyse te snel werkte en ik veel teveel prolactine aanmaakte. Dit zorgde ervoor dat mijn lichaam reageerde alsof hij zwanger was en er dus geen cyclus meer was.” Ze begint met medicijnen slikken waar ze erg misselijk van wordt. Hierdoor komt ze in het medische circus. Ondanks dat de gynaecoloog hun meedeelt dat ze onmogelijk zwanger kan worden omdat de waardes van de prolactine veel te hoog liggen, zegt haar gevoel dat ze een zwangerschapstest moet doen. Ze doet de test en... ze blijkt zwanger. Met Arjan gaat Hylkje naar het ziekenhuis alwaar de gynaecoloog vraagt hoe lang ze denken zwanger te zijn. Ze denken mogelijk een week of 9 à 10, maar na het onderzoek blijkt dit al 15,5 week te zijn. Ze voelen zich enorm gelukkig!

De tekst op het geboortekaartje

Hylkje moet nog onder behandeling blijven vanwege de medicatie tijdens de eerste drie maanden die een cyclus op gang hadden moeten brengen. Het had ook helemaal fout kunnen aflopen, maar op 8 november 2010 wordt Michelle geboren. Na de bevalling blijft de cyclus bij Hylkje weer uit en moet ze weer aan de medicijnen. Ze ontdekt niet lang daarna dat het weer raak is: opnieuw groeit er een wonder in haar. Op 14 juni 2012 wordt Emma geboren. De tekst op haar geboortekaartje is voor dit gezin helemaal passend: We zijn COMPLEET GELUKKIG EN GELUKKIG COMPLEET.

Iets moois

Hylkje en Arjan willen graag het volgende aan de lezers van FunkyFish.nl meegeven: “We hebben echt gemerkt dat God elke situatie kan gebruiken en elke tegenslag gebruikt tot iets moois.”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Milenne en Daniël Funky Fish ©
Succesverhaal - Milenne en Daniël
Succesverhaal - Anneke en Kees  Funky Fish ©
Succesverhaal - Anneke en Kees
Succesverhaal - Lydia en Marcel  Funky Fish ©
Succesverhaal - Lydia en Marcel
Reacties (2)
  • Ik mis wel ergens het huwelijk...
    Marluce | 23-01-2013 | 22:55 | NL
  • Wat een wonder dat er tegen alle verwachting er een nieuw mensje op de aarde is gezet!En dat twee maal.smiley

    Grrrr, daar hadden wij ook wel es last van, dat het chatten niet werkte...
    Graatloze Visstick | 23-12-2012 | 01:35 | NL