christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Marlies en Robert

Succesverhaal door , , Reacties: 3, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 17:27
Ons eerste afspraakje was verrassend, vertelt Robert. “Ik ging zonder verwachting op onze date af en wachtte af hoe het ging.” “Robert had een high tea besproken,” vult Marlies aan. “Daar zaten we samen… in een restaurant op de Pier van Scheveningen.”

Marlies was onder de indruk, Robert was spontaan en charmant. “We praten zes uur lang, het was gezellig. Toch zei ik al snel dat ik het bij één keer wilde laten. Ik had dé klik voor mijn gevoel niet. Toen ik wegreed dacht ik: wat een lieve, leuke en charmante man!”
Robert: “Ik dacht: ze is er wel heel snel uit... Ik zei tegen haar dat er meer momenten nodig zijn om elkaar te leren kennen. Toen ik haar uitzwaaide, zag ik de twijfel in haar ogen.

Liever spontaan

Niet veel tijd daarvoor melden Robert en Marlies zich allebei aan op FunkyFish.nl. “Ik wilde nooit via datingsites op zoek gaan,” zegt Marlies. “Liever spontane ontmoetingen! Maar op aanraden van een vriendin en naar aanleiding van succesverhalen heb ik de stap toch maar een keer gezet. Ik wilde een beetje rondkijken en was op zoek naar een gezellige date.”
Robert was al een tijdje lid. “Ik dacht: nog één keer rondkijken of er een leuke vis is en zo niet, dan stop ik met internetdating.”

En zo kwam Robert ook Marlies’ akte tegen. “Ik vond haar een bijzonder visje. Haar mooie profielfoto sprak mij aan, maar ook haar creatieve hobby’s en het feit dat ze ook van Jezus houdt zoals ik van Jezus houd. Natuurlijk schreef ik toen een flesje: zo’n mooi en bijzonder visje laat ik niet voorbij zwemmen!"

Artistieke talenten

Marlies checkte Roberts profiel na dat flesje en zijn profiel trok haar ook direct, door zijn artistieke talenten en spontaniteit. “Ik zocht iemand die van Jezus houdt en naar de kerk gaan heel belangrijk vindt. Bij Robert vond ik dat terug. Ik bedankte hem voor zijn compliment en vroeg hem wat hij van FunkyFish.nl vond. Ook zei ik dat ik zijn profiel erg leuk vond.”

Na een korte tijd van berichtjes sturen, gaf Robert steeds een hint dat hij Marlies liever face to face wilde spreken. Marlies vond dat ook en stelde voor om af te spreken. Een high tea op de Pier volgde. Een gezellige date, maar Marlies liet direct merken dat ze het bij één afspraak wilde laten. Maar thuisgekomen was ze steeds maar met Robert bezig.

Uitdaging

Robert: “Gelukkig mailde ze die week na ons afspraakje! Ik dacht na en reageerde twee dagen later. Natuurlijk vond ik het erg leuk, maar ik legde een uitdaging neer om haar te teasen. Zij mocht de volgende date invullen...”

Marlies: “We genieten nu heel erg van onze relatie. We kennen elkaar nu drie maanden, maar het voelt als zes maanden.” Ook Robert zegt dat het erg vertrouwd voelt. “Marlies is het engeltje dat God me uit de hemel gezonden heeft! Ik heb mijn levenspartner gevonden!” En Marlies blijft ook niet achter: “Robert is zo attent en lief voor mij. Hij is de zon in mijn leven. En we vinden elkaar in ons geloof en onze artistieke talenten. Alleen maar genieten, alle stukjes van de puzzel vallen in elkaar. God luistert echt naar gebeden!’’

Vertrouw op God

Robert en Marlies hebben allebei nog een tip voor alle bezoekers van FunkyFish.nl:
“Verwacht niets, want dan kun je alles verwachten!” geeft Robert mee. “God leidt je weg. Welke weg je ook gaat, God is er bij!” Dat is ook zijn eigen ervaring, net als Marlies hebben ze God gevraagd hen te leiden, ook bij hun zoektocht op FunkyFish.nl. Marlies geeft als tip mee: “Dates zijn leerzaam en kunnen zeker tot een partner leiden. Laat je verrassen. Vertrouw op God, hij kent de wensen van je hart.”

Anekdote

Het stel wil nog een anekdote delen met de leden van FunkyFish.nl Robert: “Ik vond op een zaterdagmorgen een mooi en groot hart in de sneeuw op de motorkop van mijn auto. Alleen op mijn motorkap, niet op de andere auto’s. Ook voor mijn raam tussen de bomen was een hart in sneeuw gemaakt. Ik maakte er een foto van en mailde hem naar Marlies en vroeg of zij dit gedaan had. Maar dit was onmogelijk, ze wist mijn adres nog niet.”
Marlies: “Ik vond Roberts mail met het hart zo mooi en leuk! Die zaterdagavond had ik een jubileum. Na afloop vond ik op het parkeerterrein naast mijn auto een hart met een pijl er door getekend in de sneeuw. Robert wist het adres niet, dus hij kon dit niet gedaan hebben. Ik belde hem die avond nog om dit te vertellen. We waren allebei verrast en vonden het een bijzonder teken!”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Carla en Daniël Copyright unknown ©
Succesverhaal - Carla en Daniël
Succesverhaal - Miryam en Ard  Ard&Miryam ©
Succesverhaal - Miryam en Ard
Succesverhaal - Marleen en Jack  Copyright unknown ©
Succesverhaal - Marleen en Jack
Reacties (3)
  • Prachtig! Geniet van elkaar!
    Sandman | 30-04-2012 | 14:46 | NL
  • Oeh, wat is de liefde toch sprankelend...

    Blijf vooral zo genieten smiley
    Blauwtje | 28-04-2012 | 00:17 | NL
  • ChiefFunk | 27-04-2012 | 17:59 | NL