christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Miryam en Ard

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 17:21
Als Ard (29) en Miryam (29) elkaar voor het eerst ontmoeten, klikt het meteen. Ze hebben een hoop lol samen en spreken snel opnieuw af. Die tweede date verloopt alleen iets minder goed dan de eerste. Miryam wordt ziek en probeert zich met 39 graden koorts op haar gesprek met Ard te concentreren. Dat lukt niet erg. Sterker nog, ze kan zich achteraf bijna niks meer van de date herinneren. Miryam gaat vroeg naar huis die avond. De volgende dag stuurt ze Ard een sms'je om haar excuses aan te bieden. 'Die zal wel afhaken', denk ze.

Het echte leven

Omdat ze in 'het echte leven' nog geen leuke man cq vrouw waren tegengekomen, schrijven Miryam en Ard zich in op Funky Fish. Allebei horen ze via vrienden over de site en besluiten ze uit nieuwsgierigheid eens een kijkje te gaan nemen. Miryam komt al vrij snel op het profiel van Ard terecht en dat spreekt haar wel aan. Ze stuurt hem een mailtje en krijgt vlot een reactie. Na nog twee mailtjes gaan ze over op chatten en al na een paar keer chatten spreken ze af. Dat eerste afspraakje is zo geslaagd dat ze meteen het weekend erna opnieuw afspreken. Maar tijdens die date wordt Miryam flink ziek.

Nog een keer

Miryam heeft een stevige griep te pakken. Ze krijgt hoge koorts die binnen een paar uur flink komt opzetten. Ze kan zich niet meer concentreren en kan nauwelijks eten. Hoewel ze het heel erg vindt, moet ze echt alweer op tijd naar huis. De volgende dag slaapt ze een gat in de dag en stuurt Ard dan een sms'je met de vraag of ze de date nog een keer over kunnen doen. Miryam is bang dat ze het echt verpest heeft. Ard denkt daar gelukkig anders over. Hij vindt het prima om nog een keer af te spreken. Ze gaan naar de musical 'Mama Mia' in het oude Luxor theater in Rotterdam. Die avond krijgt Miryam echt kriebels. De week daarna komt Ard voor het eerst bij haar thuis. Op 10 oktober 2009 is hun relatie een feit.

Vanaf het begin

Miryam: Ik wist al vanaf het moment dat ik Ard leerde kennen dat het goed was. Ik voelde echt dat hij de man was waarmee ik zou trouwen. Ik heb meerdere relaties gehad, maar nooit voelde het zo goed. Ard had wat meer tijd nodig om aan dat idee te wennen, haha. Na vier maanden zei ik tegen iemand: "Ik weet zeker dat ik met Ard ga trouwen. Dat wist ik al vanaf het begin!" Ard keek even op naar me en ik zei meteen: "Jij komt daar ook nog wel achter hoor, maar je hebt wat meer tijd nodig!" We hebben gewoon heel veel lol samen en hebben veel dezelfde interesses. Ik weet gewoon dat God ons bij elkaar heeft gebracht en dat is het belangrijkste.

Verkocht!

Ard woonde in Rotterdam, maar komt oorspronkelijk van Goeree-Overflakkee. Miryam wil niet in Rotterdam wonen en Ard wil wel graag terug. Ard besluit daarom zijn woning te koop te zetten. Als die snel wordt verkocht, zouden ze nog datzelfde jaar kunnen gaan trouwen. Al na 11 weken is de verkoop een feit en daarna gaat alles heel snel. Hoewel Miryam dan geen officieel aanzoek meer verwacht, gaat Ard op een vrijdagavond alsnog op zijn knieƫn om haar ten huwelijk te vragen.

Miryam: "De bruiloft was geweldig! De hele dag was volledig zoals we het ons hadden voorgesteld. Het had in de week voor de bruiloft veel geregend, maar op zaterdag 17 december 2011 was het prachtig weer. We zijn op 14 december 2011 voor de wet getrouwd. Op zaterdag kwam Ard mij om 10 uur halen. Nadat er foto's waren gemaakt, was er een lunch met onze daggasten en daarna de kerkdienst in het Leger des Heils in Terneuzen, de gemeente waar ik altijd naartoe ging. De dienst was prachtig en helemaal verzorgd door vrienden en familie. Het feest 's avonds was hartstikke gezellig. Kortom echt de mooiste dag van ons leven tot nu toe!"

Zoveel meer

Inmiddels staat Miryam opnieuw ingeschreven op FunkyFish.nl. Ze kent nog niet veel mensen in haar nieuwe woonplaats en hoopt via FunkyFish.nl wat nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe vriendschappen te kunnen sluiten.
Miryam: "Of ik nog iets kwijt wil aan de andere visjes op de site? Er is hoop! Hahaha, nee, ik weet het eigenlijk niet zo. Wat ik zou adviseren is: ga niet eindeloos mailen en chatten, maar spreek liever snel af. Je leert iemand pas kennen als je die persoon ziet en via de mail of chat kunnen dingen heel anders overkomen. Een gesprek in levende lijve zegt zoveel meer."
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Marlies en Robert Copyright unknown ©
Succesverhaal - Marlies en Robert
Succesverhaal - Marleen en Jack  Copyright unknown ©
Succesverhaal - Marleen en Jack
Succesverhaal - Dagmar en Roland Copyright unknown ©
Succesverhaal - Dagmar en Roland
Reacties (2)
  • Leuk verhaal! Gaaf dat het gelijk 100% goed voelde! Veel geluk!
    Sandman | 02-04-2012 | 21:52 | NL
  • Wat een goede tip, Miryam smiley

    Ik wens jullie een heel mooie tijd met elkaar smiley Geniet van jullie samenzijn!
    Blauwtje | 01-04-2012 | 15:42 | NL